Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon Empty AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon

Sob Lis 27, 2021 10:16 pm

Skrót 1:52 - 2:32

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie Gru 12, 2021 5:14 pm, w całości zmieniany 1 raz

Morison lubi ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon Empty Re: AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon

Sob Lis 27, 2021 11:50 pm
Zadziorna muza, do wszystkich tego typu piosenek obstawiam kilka tych samych osób ale należy pamiętać że nawet vestmann w poprzedniej anonimowej walnął ostrą muze... i kto by to przewidział? Tutaj nie mam pomysłu, jeśli @Batiooo wrócił to wskazałbym na niego, ewentualnie może @Sebek.
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 619

Pią Gru 03, 2021 11:41 am
Znam (od niedawna ale jednak przed konkursem Szeroki uśmiech) i lubię, rockowe zacięcie zbytnio nie zawężą kręgu podejrzanych bo większość regularnych uczestników ma za sobą podobne zgłoszenia, klasycznie dałbym tu @Rahei, ewentualnie coś mi podpowiada, że to może być kobieta, więc asekuracyjnie dorzucę @Traveler Uśmiech

Rahei lubi ten post

Gość
Gość

Sob Gru 04, 2021 12:51 pm
kocham te PIOSENKE slucham ja w przerwach od sluchania TAYLOR SWIFT
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie Gru 05, 2021 2:53 pm
Bardzo, ale to bardzo lubię i doceniam kobiece wokale w nieco mocniejszych piosenkach - nie będę ukrywał, że bardzo leży mi ten utwór, trochę w stylu PVRIS więc może zaplątał się tu @iguś, Rahei? to byłoby zbyt banalne, postawię tu na @Xytros !

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie

Xytros lubi ten post

Xytros
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 70

Nie Gru 05, 2021 6:59 pm
Muza majstersztyk, jest pazur jaki lubię w tego typu kawałkach, absolutnie wszystko mi się tu zgadza, jestem pewny na 1000% że dany art mógł nam zaserwować tylko i wyłącznie debiutant @Sicker
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 680

Nie Gru 12, 2021 4:25 am
Wilk napisał:Zadziorna muza, do wszystkich tego typu piosenek obstawiam kilka tych samych osób ale należy pamiętać że nawet vestmann w poprzedniej anonimowej walnął ostrą muze... i kto by to przewidział?
Nie widzę

Dla części osób widzę to znów zaskoczenie ale dla mnie niekoniecznie i gdy w następnej ukrytej już wszyscy będą obstawiać vestmanna do rocka to ten postanowi wrócić na swoje stare klimaty hah. Swoją drogą gratulacja podium.

Skrzeczek and vestmann lubią ten post

vestmann
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 346

Nie Gru 12, 2021 9:53 pm
Wilk napisał:
Wilk napisał:Zadziorna muza, do wszystkich tego typu piosenek obstawiam kilka tych samych osób ale należy pamiętać że nawet vestmann w poprzedniej anonimowej walnął ostrą muze... i kto by to przewidział?
Nie widzę

Dla części osób widzę to znów zaskoczenie ale dla mnie niekoniecznie i gdy w następnej ukrytej już wszyscy będą obstawiać vestmanna do rocka to ten postanowi wrócić na swoje stare klimaty hah. Swoją drogą gratulacja podium.

Hah Zabawny Chyba muszę się mocno zastanowić nad swoimi wyborami do PdF i trochę je urozmaicić... To znaczy, wolne ballady to nie jedyne piosenki, które słucham, a tutaj już chyba na stałe przykleiła się do mnie taka łatka Zabawny
A co do Yenne, do tygodnia zgłoszeń miałem zupełnie inne plany na tą edycję, ale playlista "Odkryj w tym tygodniu" na spotify zmieniła te plany xd

Skrzeczek, Morison and Wilk lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: