AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon
+2
Wilk
Liver
6 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon
Sob Lis 27, 2021 10:16 pm
Skrót 1:52 - 2:32
Morison lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: AUSTRIA: Yenne - Feed the Demon
Sob Lis 27, 2021 11:50 pm
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pią Gru 03, 2021 11:41 am
Rahei lubi ten post
- GośćGość
Sob Gru 04, 2021 12:51 pm
kocham te PIOSENKE slucham ja w przerwach od sluchania TAYLOR SWIFT
Nie Gru 05, 2021 2:53 pm
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Xytros lubi ten post
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Nie Gru 05, 2021 6:59 pm
Muza majstersztyk, jest pazur jaki lubię w tego typu kawałkach, absolutnie wszystko mi się tu zgadza, jestem pewny na 1000% że dany art mógł nam zaserwować tylko i wyłącznie debiutant @Sicker
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie Gru 12, 2021 4:25 am
Wilk napisał:Zadziorna muza, do wszystkich tego typu piosenek obstawiam kilka tych samych osób ale należy pamiętać że nawet vestmann w poprzedniej anonimowej walnął ostrą muze... i kto by to przewidział?
Dla części osób widzę to znów zaskoczenie ale dla mnie niekoniecznie i gdy w następnej ukrytej już wszyscy będą obstawiać vestmanna do rocka to ten postanowi wrócić na swoje stare klimaty hah. Swoją drogą gratulacja podium.
Skrzeczek and vestmann lubią ten post
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Nie Gru 12, 2021 9:53 pm
Wilk napisał:Wilk napisał:Zadziorna muza, do wszystkich tego typu piosenek obstawiam kilka tych samych osób ale należy pamiętać że nawet vestmann w poprzedniej anonimowej walnął ostrą muze... i kto by to przewidział?
Dla części osób widzę to znów zaskoczenie ale dla mnie niekoniecznie i gdy w następnej ukrytej już wszyscy będą obstawiać vestmanna do rocka to ten postanowi wrócić na swoje stare klimaty hah. Swoją drogą gratulacja podium.
Hah Chyba muszę się mocno zastanowić nad swoimi wyborami do PdF i trochę je urozmaicić... To znaczy, wolne ballady to nie jedyne piosenki, które słucham, a tutaj już chyba na stałe przykleiła się do mnie taka łatka
A co do Yenne, do tygodnia zgłoszeń miałem zupełnie inne plany na tą edycję, ale playlista "Odkryj w tym tygodniu" na spotify zmieniła te plany xd
Skrzeczek, Morison and Wilk lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: