Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+16
Darka
Dawid
Traveler
Daniell
Morison
Rahei
Yngwie / admin
Xytros
Drover
Przemek
Łosoś
Skrzeczek
Wilk
KarolStark
CB93
Liver
20 posters
Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

WYNIKI  Empty WYNIKI

Nie 5 Gru - 22:30
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
Spoiler:

WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU

Spoiler:

Gratulacje dla finalistów i podziękowania dla Morisona, że odpierdzielił filmiki. Cała reszta jakoś do północy się pojawi.

Skrzeczek and KarolStark lubią ten post

CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

WYNIKI  Empty Re: WYNIKI

Pon 6 Gru - 11:57
Może opublikujemy już państwa, które odpadły? Nawet niekoniecznie pisząc które dało jaką pieśń.
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Pon 6 Gru - 12:55
CB93 napisał:Może opublikujemy już państwa, które odpadły? Nawet niekoniecznie pisząc które dało jaką pieśń.

Państwa, które odpadły w etapie półfinałowym zostaną ujawnione przez prowadzącego podczas / po wynikach finału, tak jak miało to miejsce w poprzednich edycjach anonimowych.

Dawid, Przemek, Liver, Darka and Fenistil lubią ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Pon 6 Gru - 13:55
1 cemn
powiem tak.... flop ascendant vierge TO byla najbardziej bezczelna rzecz jaka wczoraj zobaczylam... a francuskie lolitki pod tą starą raszplą to SKANDAL peedzialam

2 cemn

no rock krulowal podczas tych wynikuw i DOBRZE.... mitski plyn do mycia naczyn zasluzony AWANS no runelam ze smiechu na podloge jak zobaczylam flop duy leepe hahaha mega akcja...instrumental z windows movie maker nie zasluzyl na 13 pkt a hiszpanskie bisexualistki tez powinny byc WYZEJ..i zamienilabym je z jedna durnowata piosenka KTURA weszla...

KarolStark, Fenistil and Xytros lubią ten post

Gość
Gość

Pon 6 Gru - 14:19
moja siostra podsumowala to idealnie podpisuje sie pod jej words... #symbioza_mentalna
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Pon 6 Gru - 17:29
WYNIKI  Dua-lipa-coolstalgia

Dua Lipa jest zniesmaczona zaistniałą sytuacją.

Ale miło było sobie obejrzeć wyniki w formie wideo, dzia Moriś Serce 4
Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Sro 8 Gru - 19:17
I półfinał wyszedł moim zdaniem super, prawie każda piosenka z tych, które najbardziej widziałem w finale, przeszły dalej, choć w przypadku jednej obawiałem się słabego wyniku. Szkoda, że dla Lexie Liu zabrakło miejsca, za późno zacząłem ją bardziej doceniać, a zyskuje u mnie ten utwór i lubię język chiński, a naprawdę dobrych utworów w tym języku znam mało. Ruben nie był moim zdaniem na ostatnie miejsce, choć miałem jakieś przeczucie, że może na nim się znaleźć.

II półfinał przyniósł wyniki mniej zgodne z moimi odczuciami. Odpadło tylko 5 piosenek z 14, a i tak większość z mojej czołówki xD. Przejść zdołały dwa utwory prawie z samego dołu mojego rankingu. Papa  Dua, Sleater-Kinney i Cariño. Jak dla mnie naprawdę daliście radę  Ok i dwóch z Was spodziewałem się w finale. Feint też mógł sobie lepiej poradzić.
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Sob 11 Gru - 23:57
Długo wyczekiwane wyniki, długo wyczekiwanego finału, długo wyczekiwanej edycji. Proszę bardzo:

PREZENTACJA PÓŁFINALISTÓW
PREZENTACJA FINALISTÓW

FINAŁ

Spoiler:

1. PÓŁINAŁ

Spoiler:

2. PÓŁFINAŁ

Spoiler:

Gratulacje dla :ukraine: Aleksa za kolejne w ostatnim czasie zwycięstwo i zapraszam do następnej edycji, którą poprowadzi nw!

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 11:13, w całości zmieniany 1 raz

Skrzeczek, Rahei, Aleks, Morison, Wilk, CB93 and Traveler lubią ten post

Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1591

Nie 12 Gru - 0:13
spk winner, szkoda MITSKI BOP mycia jej praleczki, ale muza aleksa tez MEGA. Natomiast moje losowanie w semi to rzart jakis, chb bd musiala wracac do oplacania moduw jak za czasuw 25 edizii anonimovej....dzia za 10 pła dla @Drover, jako jedyna tolerancyjna wobec bisexualistek

.....................................

WYNIKI  Laura-poldvere-laura

Dawid, Skrzeczek, Liver, Drover, Łosoś and Aleks lubią ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Nie 12 Gru - 1:02
Kochani, bardzo bardzo dziękuję Wam za trzecie zwycięstwo w konkursie - już drugie w tej serii. Zakochany

Muszę przyznać, że część z Was bardzo dobrze ukryła się ze swoimi wyborami - ja w tej kwestii po raz drugi już (jeśli chodzi o anonimowe edycje) poszedłem sprawdzoną ścieżką murzittowego klubu, stąd odgadnięcie mnie nie było jakimś ogromnym wyzwaniem. Niemniej serdecznie gratuluję i pozdrawiam tych, którzy tego dokonali - może następnym razem ukryję się trochę lepiej. Uśmiech

Ta ścieżka okazała się być jednak bardzo skuteczna - po dwóch nieudanych (jeśli chodzi o wynik edycjach) nie dość, że przywróciła mi miejsce w finale (z czego już byłem zadowolony), to dała mi jeszcze zwycięstwo. Niewiarygodne

Dziękuję ślicznie za każdy ze 146 punktów - szczególne podziękowania dla @Fenistil, @Morison, @Szymek79 i @Przemek za najwyższe noty. Serce 1

Ukłony i podziękowania dla @Daniell, @Traveler i @CB93 za 10tki oraz dla @Dawid za 8kę i dla wszystkich uczestniczek, za każdą nawet najniższą notę. Serce 1

Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko i widzimy się we :sukraine: Lwowie. Skromny

Dawid, Przemek, Fenistil, Morison, CB93 and Traveler lubią ten post

Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

Nie 12 Gru - 1:22
Gratulacje @Aleks bdb song od pierwszej chwili mnie porwał i raczej podejrzewałem @Wilk o wystawienie. Myślałem że Mitski wygra więc shok. Co do reszty wyników to mam mieszane uczucia dosyć, nie rozumiem pewnych rzeczy...no i liczyłem na trochę lepszy rezultat 'like I used to' ale w sumie to też cieszę się że zupełnie nikt mnie nie podejrzewał o taką muzę i większość postawiła na @vestmann, więc mam lekką satysfakcję. Dziękuję za wszystkie wysokie noty. Bravo.

vestmann, Aleks and Wilk lubią ten post

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 782

Nie 12 Gru - 3:59
Mnie większość dość łatwo obstawiła z tego co widzę, ale dość zabawne, że typowaliście też Rahei, bo akurat ja zastanawiałem się nad wystawieniem Mitski w tej edycji (tylko innego utworu), a tutaj Rahei mi podkradła. Szeroki uśmiech Wyszedłem z założenia, że wystawię coś co po prostu lubię, bo skoro niektórzy chcą być nieprzewidywalni, to może w tej przewidywalności jest jakaś nieprzewidywalność? Jednak mało który użytkownik mnie zdziwił. Większość chyba też nie starała się jakoś bardzo być anonimowa. xd Może tylko nie spodziewałem się propozycji Vestmanna, ja obstawiałem tutaj Xytrosa.

Zwycięzca okej, chociaż były piosenki, które podobały mi się bardziej, ale tragedii nie ma, gratulacje! Mitski w sumie byłaby przewidywalnym, ale zasłużonym zwycięzcą (chociaż zdecydowanie nie jest to ulubiona propozycja od niej, ale wciąż jest świetna). Trochę szkoda, że nie zdecydowano się na jej trochę brudniejsze granie, jeszcze zanim była mega sławna. Oceny dla Bisexual to kpina - serio tylko mi się spodobała ta piosenka? Co? No przewinęło się kilka spoko propozycji w tej edycji, chociaż te od Mitski czy Agnes już znałem, ale "Bisexual" i "Master of Illusion" chętnie ze sobą zabiorę, a i "Burning Bridges" słuchało się bardzo przyjemne.

Sleater-Kinney są dla mnie bardzo ważnym zespołem i cieszę się, że mogłem je wystawić. <3 Mimo że większość tutaj zapewne ich nie kojarzy to w scenie punk-rockowej są dość "dużym" imieniem, dlatego też starałem się wybrać utwór, który wpada w ucho, ale też nie jest ich największym hitem jak "Modern Girl" czy "Jumpers", bo to byłoby wtedy dla mnie pójście na łatwiznę i źle bym się z tym czuł. W sumie to poradziłem sobie tak, jak się spodziewałem. xd Byłbym w szoku, gdyby był finał, ale fajnie, że komuś się spodobało, chociaż szkoda, że tym razem obyło się bez 10 ani 12. :( Sleater-Kinney są genialnym zespołem i ikonami punk-rocka, i jeśli komuś spodobała się moja propozycja to gorąco zachęcam do zapoznania się z ich dyskografią (tutaj widzę po notach głównie @vestmann, @syguu, może ktoś spoza mojego półfinału).

Dawid, Fenistil, Łosoś and Aleks lubią ten post

Xytros
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 70

Nie 12 Gru - 4:17
@Drover od razu Ci zakomunikuje, że również bardzo spodobała mi się Twoja propozycja, choć niespodzianka dla mnie, że to Ty ją wybrałeś, miałem inne typowania a brak top 3 jest spowodowane tylko i wyłącznie zestawienia z innymi piosenkami a zawsze będzie tak, że jakiś utwór zyska albo straci przy głosowaniu. Gratulacje dla @Aleks choć szczerze nie będę pewnie wracał do tej piosenki ale ważne, że innym ona bardziej podpasowała, dla mnie oczywiste zwycięzcą byli Bad Omens, których już znałem, więc dziękuję @Traveler że postawiła akurat na ten utwór Całus piosenkę Szymka również bym dał wyżej spośród niektórych mdłych utworów czy kotletowych, które zabrały miejsce w finale bardziej znanym... chyba najlepszym kotletem w finale byłaby Dua Lipa, jak dla mnie, przynajmniej utworu nie znałem wcześniej. Przykro było patrzeć na rezultat Rubena, którego większość typowała mnie przy tym utworze, osobiście uważam, że to dobry utwór i pewnie bym nie postawił na ponowne jego wystawienie..ale jednak jego piosenki są w pewnym stopniu jakościowe i nie uważam, że to marnotrawstwo, wystawiając go nawet na anonimową, jeśli byśmy byli razem w semi , pewnie nie skończyło się to flopem na last place, z pewnością znalazło by się wiele gorszych paździerzy... największy szok dla mnie to czołówka Slavy Kamińskiej, serio @Morison jeśli chodzi o kamuflaż to spisałeś się wybitnie jednak piosenkowo wolę Ciebie z poprzednich edycji, tutaj wyszła zdecydowana pomyłka, bez urazy ale zazwyczaj lepiej trafiasz w moje gusta Kłopot na sam koniec dziękuję za jedną 10 od Skrzeczka w finale, nie spodziewałem się cudów, moja piosenka była na pograniczu rocka, więc i nie wystarczyło dla miłośników mocnego grania oraz dla tych, czego słuchają czego innego.. całe szczęście reszta metalcoru skończyła w top 10.

Drover, Aleks and Traveler lubią ten post

Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 680

Nie 12 Gru - 4:34
Największe zaskoczenia: marjuz, Rahei, Fenistil
Najbardziej przewidywalni: Poland, Wilk, Hawk, syguu queen, Szymek
Najbardziej niedocenieni (moim zdaniem): :switzerland: & :spain:

Przemek napisał:bdb song od pierwszej chwili mnie porwał i raczej podejrzewałem @Wilk o wystawienie.
To był dobry trop bo ten utwór był u mnie na plejce i czekał w kolejce do wystawienia ale tak jak pisałem wcześniej plany były co do niego bardziej na przyszłą serię niż teraz na anonimową. Gratulację dla Aleksa, podoba mi się ten win.

A co do mnie to odbiłem sobie tym wyborem edycję umpa-umpa gdzie "Słodka Melodia" była jednym z trzech poważnych kandydatów do wystawienia, dzia za finał, co prawda tylko od 9 osób dostałem jakiekolwiek pkt hihi ale każda 12 zawsze cieszy Love

Fenistil, Aleks and CB93 lubią ten post

Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Nie 12 Gru - 9:04
Wyniki mogły być lepsze, ale nie ma tragedii, a nawet jakby była, to trzeba je uszanować. Zwycięzca przyjemny, gratulacje dla Aleksa, no i pozostałych osób, które sobie poradziły, w tym Rahei, na którą trochę w pewnym momencie liczono, że może pobić rekord zdobytych punktów przez jedną piosenkę, tak dobrze szło.

Naprawdę bardzo polubiłem utwory :spain: @Sebek i :hungary: @Xytros. Bez wątpliwości chciałem im dać 10 i 12 (tylko dylemat był, którą któremu). W obu przypadkach przewidywałem, że zostaną bardziej docenione. Cóż, moje odczucia bardzo się rozminęły z odczuciami innych. "Drive on" wprawia mnie w pozytywny nastrój, a "SUKCERPUNCH" bardzo dobrze się słucha, jest dynamiczny, jest trochę fajnych dźwięków. Kolejną piosenką, która zwróciła moją uwagę, była wybrana przez :unitedkingdom: @Przemek. Fajnie, że udało się zdobyć chociaż 7 miejsce. Moim zdaniem to nie jest zły wynik :P, choć rozumiem, że mógł mieć większe oczekiwania. Piosenki, którym dałem 2-7 pkt. mógłbym wymieniać miejscami, wszystkie były w zbliżonym stopniu i na swój sposób bardzo fajne moim zdaniem. Mój 1 pkt. i kilka zer też były w porządku. Zaskoczony jestem słabymi wynikami Francji i Irlandii. No i jak zwykle, wiele osób oceniło sporo piosenek inaczej, niż bym się po nich tego spodziewał, szczególnie Rahei dająca w półfinale zero piosence, która do niej moim zdaniem pasowała. Takim naprawdę dużym zaskoczeniem w wyborze utworów był dla mnie tylko @marjuz. W trochę mniejszym stopniu Fenistil, ale po nim można się prawie wszystkiego spodziewać.

Dziękuję tym, którzy dali punkty na  proopzycję :romania: Rumunii, szczególnie 10 od Aleksa i vestmanna, 8 od Karola i 7 od marjuza. Miejsce mnie nie rozczarowuje, dobrze, że w ogóle był finał, miałem spory dylemat, co wybrać, ciągle mi nic nie pasowało i zgłoszenie wysłałem 4 minuty przed końcem i tak bywa, gdy za dużo myślę - jestem zdania, że mogłem wybrać coś lepszego i bardziej szalonego, choć naprawdę lubię "First Light" (jednak mimo wszystko mniej niż większość innych swoich propozycji). Specjalnie podziękowanie dla @Dastame, który:
- w 14. edycji dał mi 0 w półfinale i 12 w finale
- w tej 12 w półfinale i 0 w finale
Po tej edycji ładnie się wyrównało.

Gratulacje dla @Wilk za przewidzenie propozycji i wspomnienie o mnie przy nagraniach, którym dałem 8 i 12 pkt. Nieźle mnie wyczuł!

Fenistil, Aleks, Wilk, CB93 and Xytros lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: