Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+16
Darka
Dawid
Traveler
Daniell
Morison
Rahei
Yngwie / admin
Xytros
Drover
Przemek
Łosoś
Skrzeczek
Wilk
KarolStark
CB93
Liver
20 posters
Go down
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

WYNIKI  - Page 2 Empty Re: WYNIKI

Nie 12 Gru - 10:53
bardzo lubię tę edycję, a najbardziej wyniki, kiedy mogę dostać lekkiego szoku rozpoznawczego Szeroki uśmiech Gratulacje dla :ukraine: Ukrainy @Aleks, co prawa zabrakło punktów ode mnie w finale, ale nie dlatego że nie lubię piosenki, ale po prostu zabrakło mi miejsca w top10.

Również dziękuję za wszystkie punkty dla :finland: Sigrid - Burning Bridges, otarłem się o pudło nie dostając żadnej 12stki, co świadczy o tym, że sympatia do tego utworu była rozłożona stosunkowo równomiernie i ogólnie utwór się spodobał. WYNIKI  - Page 2 1f61a

Cieszy mnie, że @Traveler sięgnął po Bad Omens, podejrzewałem że to może być on po tym jak w jednej z edycji wystawił Palaye Royale.

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie

Aleks and Traveler lubią ten post

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Nie 12 Gru - 11:25
Widzę @Yngwie, że alkotydzień u Ciebie. Najpierw wyzerowałeś ekipę, którą sam byś wystawił a teraz pomyliłeś koleżankę z kolegą. No ale spoko, trzeba korzystać z życia Chochlik

Gratulacje Aleks. Wyniki o dziwo niezłe, nie spodziewałem się aż podium Yenne i że Battle Beast jednak przepchnie to Top 10, obstawiałem tak 13-14 miejsce. Nawet Bad Omens się załapali. No i retro nuta od CB oraz wschodniosłowiańskie granie. Szkoda tylko Xytrosa, ale tak przeczuwałem, że jak nie jest ani chwytliwie, ani neutralnie to może być problem o punkty w ogóle.

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 11:28, w całości zmieniany 1 raz

Yngwie / admin, Aleks, Traveler and Xytros lubią ten post

CB93
CB93
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 291

Nie 12 Gru - 11:26
Yngwie, takie sprostowanie tylko, że to ja wystawiłem Payale :P

Yngwie / admin and Traveler lubią ten post

Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 108

Nie 12 Gru - 12:17
Wow.
Gratulacje dla @Aleks, finał tej edycji był według mojej subiektywnej oceny b. wysoki i gdybym mogła dać więcej 10 i 12 spokojnie obdarowałabym nimi utwory do mojego top 6.
Edycje anonimowe będą moimi ulubionymi, naprawdę dawno się tak nie chichrałam w trakcie Waszego obstawiania Szeroki uśmiech
Co do samego wyboru Mitski, nie mam tik toka, więc nie orientuję się w tamtejszych trendach. Pierwsza jej piosenka, która zabrzmiała mi w uszach (u znajomych) to "The Only Heartbreaker" pomyślałam wtedy - "dobre!" i wtedy idąc tropem natrafiłam na "Washing Machine Heart" które weszło tak bardzo, że nuciłam ją przy każdej okazji i towarzyszyła mi w głowie po każdej pobudce. Wahałam się jednak pomiędzy a Washing Machine Heart", "A Pearl" - której bliżej do moich umiłowanych klimatów. Nie kierowałam się więc absolutnie trendami. Mega cieszy mnie wynik Serce

Nie dziwiły mnie żadne podejrzenia o wystawienie czegoś z półki "rock/metal", zabawa była przednia Szeroki uśmiech Zaskoczyło mnie częste przypisywanie do Sleater-Kinney, niestety wolę bardziej melodyjne klimaty. Ciekawym zaskokiem był typ mojej osoby przy "Landro di Fiori" przez @Wilk . Ok

Kupiła mnie Slava Kaminska, spodziewałam się tam wielu ale nie @Morison Szeroki uśmiech
Battle Beast - czułam, że ten epicki kawałek mógł nam zaserwować hawk, miałam jednak nadzieję, że ktoś inny mnie zaskoczy.
Świetny wybór @vestmann, często wracam do "Demon".

Dziwi mnie niska pozycja Jona Batisty. Sądziłam, że "Freedom" będzie na podium jak nie na 1 miejscu.

Jeszcze raz dzięki za świetną zabawę! Oby taka edycja miała miejsce w każdej serii.

Dawid, Skrzeczek, KarolStark, marjuz, Liver, Darka, Łosoś and lubią ten post

Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Nie 12 Gru - 13:10
Doskonały zwycięzca, chyba od czasów Umpa-Umpa moja dwunastka nie wygrała edycji, teraz tak się złożyło, że obiektywnie najlepszy song również mi przypadł wyjątkowo do gustu, gz @Aleks.

Największe zaskoczenia dla mnie co do zgłoszeń to @vestmann i @Dawid i w obu przypadkach są to bardzo pozytywne niespodzianki, :finland: i :unitedkingdom: moim zdaniem trochę za wysoko w końcowej klasyfikacji, szkoda natomiast :switzerland: bo w finale widać wyraźny podział punktowy i tylko dla Daniella zabrakło miejsca, żeby załapać się do top 10, :hungary: też zdecydowanie nie zasłużyły na ostatnie miejsce.

Jestem również bardzo zadowolony ze swojego wyniku i z faktu, że skutecznie udało mi się ukryć, dzięki również za to, że typowaliście mnie przy kilku innych bardziej ambitnych piosenkach, tylko [niecenzuralne słowo] nie wiem na jakiej podstawie Szeroki uśmiech

Aleks, CB93 and Xytros lubią ten post

Daniell
Daniell
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 639

Nie 12 Gru - 13:54
Naprawdę niesamowite zjawisko te 12 w semi i zera w finale : )
Da się tak szybko w przeciągu paru dni od miłości do nienawiści?Wink

Skrzeczek and marjuz lubią ten post

Traveler
Traveler
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 146

Nie 12 Gru - 14:51
Gratulacje @Aleks, świetny utwór  Uśmiech

Dużo dobrych utworów i element zgadywanki kto co wystawił sprawił, że była to najbardziej udana edycja, w jakiej miałam okazję brać udział. Wahałam się, czy Bad Omens odnajdą się tutaj, ale dzięki Waszym głosom znaleźli się w top 10 finału Serce 
Chciałabym bardzo podziękować za wszystkie punkty małe i duże, jakie przydzieliliście The Death Of Peace Of Mind, w szczególności @Yngwie i @Xytros za najwyższą notę  Zakochany
Gratuluję @Wilk wyczucia i trafnego strzału  Szeroki uśmiech

@Yngwie dobra impreza nie jest zła Wink Widzę, że koledzy wyżej już sprostowali, że Palaye wystawił CB93 (choć faktem jest, że też ich lubię), a ja jestem koleżanką  Całus

Yngwie / admin, Skrzeczek, Liver, Aleks, Wilk, CB93 and Xytros lubią ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Nie 12 Gru - 21:25
Mega dziękuję za czwarte z rzędu Top10. Winner absolutnie boski, mega gratki :ukraine: @Aleks Totalnie mój mood, moje klimaty. ❤ Zdecydowanie najlepsze spośród Twoich zwycięstw.

Korzystając z okazji zwracam się do osób, które głosują nie słuchając piosenek. Zastanówcie się po co bierzecie udział i czemu wypaczacie wyniki.

Aleks lubi ten post

Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

Nie 12 Gru - 21:34
Po pierwsze to chciałam przeprosić, że zaglosowałam szybko, omijając niechcący piosenki, które powinny znaleźć się w moim top 10. Obiecuję, ze następnym razem będę głosowała bardziej spokojnie.

Tak czy inaczej gratulacje dla Ukrainy. To dobra piosenka. Szkoda Kazachstanu, bo zasługiwał aby wygrać.

A ja za wszystkie punkty dla Francji dziękuję

Skrzeczek and Aleks lubią ten post

vestmann
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 346

Nie 12 Gru - 21:58
Wow :O Dziękuję bardzo za głosy i 3. miejsce. Ta seria nie jest dla mnie najszczęśliwsza (w zasadzie nie jestem też do końca zadowolony ze swoich wyborów, więc rozumiem dotychczasowe rezultaty) a tutaj taka miła niespodzianka Uśmiech
Jak pewnie widać po głosach, wyniki nie są dla mnie idealne. Większość piosenek, które mi przypadły do gustu znalazły się w drugiej połowie stawki. Najbardziej mi szkoda :romania: Rumunii i :netherlands: Holandii która nawet z półfinału nie wyszła Łezka
hawk21cmb
hawk21cmb
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 92

Nie 12 Gru - 23:21
Jako osoba zazwyczaj specyficznie nastawiona do poziomu prezentowanych kawałków w PDFie, muszę przyznać że tym razem edycja naprawdę się udała. Cała otoczka nieprzewidywalności dodawała fajnego smaczku i kawałki słuchało się, jednocześnie analizując kto jest kogo, dlaczego i po co. Jedna z lepszych edycji w jakiej brałem udział w PDFie, jak nie najlepsza. Jeśli chodzi o wyniki, także nie mam im niczego do zarzucenia, Mimo że zwycięzcy jakoś mocno nie zapunktowałem, nie przeszkadza mi jej wygrana. Fajnie jednak widzieć kawałki z pazurem jak Austria czy Luksemburg wysoko w tabeli. Trochę niedocenione Węgry. Za to cieszy wysokie miejsce Rosji, która podobnie jak u Rahei, skradła moje głośniki na czas tej edycji.

Jeśli chodzi o mój wybór, to może nie był on anonimowy, ale właśnie taki miał być. Jestem dumny z tego, że tyle osób mnie trafnie wytypowało, bo oznacza to że pokazałem w tym konkursie swój prawdziwy muzyczny charakter, nikogo nie udawałem, do nikogo się nigdy nie dostosowywałem, i nigdy nie wystawiałem pod wynik.

Jako że wieje takim optymizmem, pozwólcie że zacytuje fragment mojej piosenki : The game is over. No more rounds to play, it’s time to pay... "

Swój kawałek wystawiłem także, aby zrealizować jeden cel - mianowicie pożegnać się z konkursem w 100% swoją muzyką, i z klasą. uważam że właśnie do tego doszło, więc jestem zadowolony.

Zatem oficjalnie, mówię THE GAME IS OVER. Za kilka dni dane mi będzie wziąć w ramiona swoją córkę, i zapewne wszystko co mnie będzie interesowało, to będzie ona i nic więcej. Wszelkie duperele schodzą na drugi plan. Jako że razem się trochę bawiliśmy w ten konkurs, dłuższy czy krótszy czas, doszedłem do wniosku że małe info dobrze by było po sobie zostawić Wink

Zatem życzę Wam samych takich edycji, jak ta obecna, mniej dramatów, więcej funu i ogólnie co złego to nie ja Wink Peace!

Daniell, Skrzeczek, Przemek, Liver, Darka, vestmann, Fenistil and lubią ten post

Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Pon 13 Gru - 0:16
hawk21cmb napisał:Zatem oficjalnie, mówię THE GAME IS OVER. Za kilka dni dane mi będzie wziąć w ramiona swoją córkę, i zapewne wszystko co mnie będzie interesowało, to będzie ona i nic więcej. Wszelkie duperele schodzą na drugi plan. Jako że razem się trochę bawiliśmy w ten konkurs, dłuższy czy krótszy czas, doszedłem do wniosku że małe info dobrze by było po sobie zostawić Wink

Dzięki za wspólną zabawę - fajnie, że byłeś z nami cały ten czas i szedłeś cały czas swoją drogą, nie oglądając się na innych. Wszystkiego dobrego na nowej drodze! Uśmiech

Skrzeczek, Morison and hawk21cmb lubią ten post

Bzyku
Bzyku
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 87
http://www.instagram.com/mati_bzyku/

Pon 13 Gru - 14:21
Dziękuję za zabawę, ale na ten moment odchodzę z konkursu. Uśmiech Może mnie natchnie przed zakończeniem zgłoszeń, ale nie wiem. Życzę wszystkim udanej zabawy.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: