Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator
Klan : Manjola

Liczba postów : 1593

SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)  Empty SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)

Nie 11 Wrz 2022, 16:06
:ssanmarino: :ssanmarino: :ssanmarino:
Post zostanie zaktualizowany po wyborze reprezentanta.

Ostatnio zmieniony przez Łosoś dnia Nie 26 Lut 2023, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
Łosoś
Łosoś
Moderator
Moderator

Liczba postów : 1593

SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)  Empty Re: SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)

Nie 11 Wrz 2022, 16:17
SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)  Una-voce-per-san-marino

Tak jak ostatnim razem :sanmarino: San Marino wybierze swojego reprezentanta poprzez preselekcje "Una voce per San Marino". Po tegorocznym fiasku na Eurowizji, w preselekcjach doszło do jednej, znaczącej zmiany - w kolejnej edycji konkursu nie będzie bezpośredniego awansu dla znanych artystów. Każdy uczestnik będzie musiał przejść przez sito castingów oraz półfinałów, jedynym wyjątkiem ma być sytuacja w której artysta udowodni sukcesy na polu muzycznym - wtedy będzie on mógł otrzymać bezpośredni awans do półfinału. Tym samym system będzie przypominał ten, który był w konkursie w roku 2018. Poza tym reszta bez zmian.

DATY:

Akademia & Castingi - 28.10 - 27.01
Półfinały - luty 2023
Finał - 25.02

CB93 lubi ten post

Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2304

SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)  Empty Re: SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)

Sro 21 Wrz 2022, 21:49
Dotychczas zgłosili się artyści z Australii, Austrii, Białorusi, Finlandii, Francji, Niemiec, Włoch, Luksemburga, Malty, Polski, Rosji, San Marino, Serbii, Hiszpanii, Szwajcarii, Wielkiej Brytanii i Stanów Zjednoczonych. Zgłoszenia kończą się 20 stycznia.

https://eurovoix.com/2022/09/21/17-countries-una-voce-per-san-marino-2023/

CB93 lubi ten post

iguś
iguś
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 928

Sob 25 Lut 2023, 13:07
Nie mam Boga w sercu, więc chciałbym aby Ronelka wygrała te boskie pre tylko po to, aby zobaczyć jak ona i jej ego flopią w półfinale Eurowizji po raz drugi z rzędu.  SAN MARINO: Piqued Jacks (Like an Animal)  1f60e

vestmann, Fenistil and Luna lubią ten post

KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 997
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Sob 25 Lut 2023, 13:20
w tym roku niestety nie jestem fanką una wocze...

Dawid, Łosoś and Sebek nie lubią tego postu

Sebek
Sebek
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 729

Sob 25 Lut 2023, 13:34
cudowna preselekcja, tyle dobrych songów, że aż nie umiem ułożyć swojego top 106...

Dawid, vestmann, Fenistil and Łosoś lubią ten post

Iker
Iker
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 154

Nie 26 Lut 2023, 20:24
Like An Animal jest bardzo, bardzo przeciętne. Ale zaskoczony nie jestem tym, że niespecjalnie mnie chwyta piosenka wybrana do representowania tego kraju, choć dla większości tych którzy śledzili Una Voce ... przynajmniej zwycięstwo Piqued Jacks zaskoczeniem było.

Jedyny co mi się w tym tak szczerze podoba to przystojny wokalista i jego stylówka.
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1312

Czw 09 Mar 2023, 21:12
Na pewno można było wybrać lepiej. Chcąc wykręcić wynik to z hitami typu Le Deva czy Eiffel 65, a jakościowo była choćby Mayu. A tak nie ma ani jakości, ani żadnych szans na finał. Nie krytykuję jednak tego wyboru, piosenka nie wzbudzi negatywnych opinii w maju - zakładam że niektórej grupie odbiorców nawet się spodoba, ale raczej nie sięga ona tłumnie po telefony. Wynikowo powinna być powtórka z Circus Mircus. Konkurs na tym wyborze nie traci, taka muzyka jest słuchana i akceptowana społecznie i trudno ją sklasyfikować jako tandetną. Zdradza się jedynie tekst, ale na Eurowizji widziałem dużo gorsze rzeczy. Ja osobiście z sympatią będę się przyglądał przygodzie tego włoskiego zespołu w eurowizyjnym uniwersum. Do zobaczenia później za 5 lat w San Remo gdzie będą walczyć o 22 miejsce z Anną Oxą.
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Sob 18 Mar 2023, 13:06
Iker napisał:Jedyny co mi się w tym tak szczerze podoba to przystojny wokalista i jego stylówka.

Mógłbyś poznać tego sexiaka wcześniej gdybyś brał udział w konkursie "Piosenka dla Forum" gdyż w kwietniu 2021 roku wystawiałem utwór od nich

Jestem trochę rozczarowany bo "Elephant" to mega jakość a ten Eurowizyjny kawałek znacznie poniżej oczekiwań, stać ich na o wiele więcej. Szkoda.

Dawid and marjuz lubią ten post

Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

Czw 06 Kwi 2023, 14:37
Szymek79
Szymek79
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 551

Czw 27 Kwi 2023, 17:47
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: