- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
POLSKA: Doda - Melodia Ta
Wto 1 Lis - 18:55
Smutna piosenka to nie ja
skrót od 1:48
Dorota Aqualiteja Rabczewska pojawiała się w konkursie wielokrotnie zarówno solo jak i z zespołem Virgin ale jako ciekawostka (licząc także konkurs na starym forum) nigdy nie reprezentowała swojego kraju! reprezentowała x2 x2, oraz Najlepszy wynik osiągnęła z (ja) w 2 edycji PdF = 5 miejsce w finale z piosenką "Nie mam dokąd wracać". Kolejne dobre lokaty to dwa miejsca 6 z "Dżagą" ( ja) oraz "Don't Wanna Hide" ( Łosoś) więcej już w top 10 nie zawitała, wręcz na starym forum flopiła notorycznie w półfinałach z wyjątkiem Chimery w finale - 11 miejsce oraz Kopiuj-Wklej - 14 miejsce.
"Melodia Ta" jest trzecim singlem promującym najnowszy album AQUARIA który jeszcze przed premierą pokrył się złotem. To też jeden z moich ulubionych utworów na krążku zaraz obok Wodospadów oraz Don't Wanna Hide ale mój faworyt całej płyty kryje się gdzie indziej... najchętniej wystawiłbym go już teraz ale istnieje duże prawdopodobieństwo że doczekamy się go jako singla bo jest to także jedna z dwóch ulubionych piosenek Dody.
Dorota Aqualiteja Rabczewska pojawiała się w konkursie wielokrotnie zarówno solo jak i z zespołem Virgin ale jako ciekawostka (licząc także konkurs na starym forum) nigdy nie reprezentowała swojego kraju! reprezentowała x2 x2, oraz Najlepszy wynik osiągnęła z (ja) w 2 edycji PdF = 5 miejsce w finale z piosenką "Nie mam dokąd wracać". Kolejne dobre lokaty to dwa miejsca 6 z "Dżagą" ( ja) oraz "Don't Wanna Hide" ( Łosoś) więcej już w top 10 nie zawitała, wręcz na starym forum flopiła notorycznie w półfinałach z wyjątkiem Chimery w finale - 11 miejsce oraz Kopiuj-Wklej - 14 miejsce.
"Melodia Ta" jest trzecim singlem promującym najnowszy album AQUARIA który jeszcze przed premierą pokrył się złotem. To też jeden z moich ulubionych utworów na krążku zaraz obok Wodospadów oraz Don't Wanna Hide ale mój faworyt całej płyty kryje się gdzie indziej... najchętniej wystawiłbym go już teraz ale istnieje duże prawdopodobieństwo że doczekamy się go jako singla bo jest to także jedna z dwóch ulubionych piosenek Dody.
Dawid, Fenistil, Łosoś, Sebek, CB93 and justi578 lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: POLSKA: Doda - Melodia Ta
Wto 1 Lis - 18:59
Miałem więc spory dylemat w tej edycji pomiędzy Melodią oraz Wodospadami, postanowiłem zrobić sondę wśród 10 przypadkowych użytkowniczek aby zorientować się co lubicie bardziej, szczegółowe wyniki poniżej
Melodia Ta - @Dawid @CB93 @Fenistil @Sebek @justi578 @Daniell
Wodospady - @Łosoś @Darka @Poland @Aro
Melodia Ta wygrała 6:4
Dziękuję wszystkim którzy pomogli mi podjąć decyzję ^^
Melodia Ta - @Dawid @CB93 @Fenistil @Sebek @justi578 @Daniell
Wodospady - @Łosoś @Darka @Poland @Aro
Melodia Ta wygrała 6:4
Dziękuję wszystkim którzy pomogli mi podjąć decyzję ^^
Dawid, Daniell, Darka, Łosoś, Sebek, CB93 and justi578 lubią ten post
- SierUżytkownik
- Liczba postów : 11
Sro 2 Lis - 9:30
O ile wokalistka jest totalnie nie w moich gustach, to warstwa melodyjna w tym utworze jest totalnie intrygująca! Tekst nie jest do tego infantylny, a więc duże szanse, że posypią się ode mnie punkty!
Wilk lubi ten post
Nie 6 Lis - 1:00
Dawid, Daniell, KarolStark, Łosoś, Sebek, zatecki65, CB93 and cryo_official_profile lubią ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Czw 10 Lis - 0:50
O ile warstwa melodyjna jest totalnie nie w moich gustach, to wokalistka w tym utworze jest totalnie intrygująca! A na poważnie, to po prostu nie bardzo się mogę przekonać do tej nowej, "klubowej" odsłony Dody. Natomiast tę piosenkę jestem w stanie dość łatwo zapamiętać i nie jest tylko pustą łupanką, więc nie jest aż tak źle. Gdy wyłapałeś mnie z tłumu idącego ulicą, to wskazałem właśnie ją, bo tu momentami głos Dody ciekawie głęboko wybrzmiewa.
Wilk lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: