Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

GRECJA: Marysia Starosta - Sama Empty GRECJA: Marysia Starosta - Sama

Nie 31 Mar - 0:00
W 2. Edycji PdF, :greece: Grecję reprezentować będzie Marysia Starosta z utworem "Sama".

GRECJA: Marysia Starosta - Sama 443a7f8584441

Ja chcę już być sama
I dziś to dobrze wiem
Sama
Sama
Sama
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

GRECJA: Marysia Starosta - Sama Empty Re: GRECJA: Marysia Starosta - Sama

Nie 31 Mar - 0:02
O, znam to i lubię. Szeroki uśmiech Cały album jest spoko. Powodzenia. Wink
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

Wto 2 Kwi - 18:49
Dziękuję za miłe komentarze i cieszę się że podobają Ci się moje piosenki, fajnie także widzieć kogoś kto posiada tu jeszcze lekkie i niezmanierowane podejście do tego konkursu i moich wyborów. Jeśli chodzi o Twoją piosenkę w 1 edycji PdF nie ma za co dziękować, w naszym semi pozytywnie się ona wyróżniała i była miła dla ucha stąd dostała ile dostała ode mnie Uśmiech Jeśli chodzi o utwór "Sama" już niestety mniej mi się podoba gdyż jest zdecydowanie cięższy w odbiorze ale życzę powodzenia Wink
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Wto 2 Kwi - 19:00
Rzuciło mi się kilkukrotnie to nazwisko w oczy, ale jakoś nigdy nie miałem większej okazji poznać twórczości Marysi. I mam szczerze powiedziawszy mam mieszane uczucia. Z jednej strony utwór ma ciekawy tekst i w pewien sposób hipnotyzuje. Z drugiej natomiast mam wrażenie lekkiego chaosu, mamy tu dziwną konstrukcję. No i piosenka momentami niestety zaczyna męczyć. Muszę się jeszcze dokładnie osłuchać.
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Czw 4 Kwi - 23:59
Podkład muzyczny jest niesamowicie interesujący - taki pulsujący w urywany i stłumiony sposób, co zaskakująco trafnie nasuwa mi skojarzenie z byciem pod wodą (co pewnie było zamysłem, patrząc na teledysk). Niesamowite! Sam utwór natomiast z pewnością nie jest łatwy w odbiorze i będę musiał jeszcze poważnie się z nim osłuchać, bo na ten moment w sumie nie wiem do końca co o nim sądzić.

Powodzenia!
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Sob 6 Kwi - 10:38
Trudno mi coś napisać o Twoim utworze, ponieważ jest dosyć zwyczajny, nie ma tu ani żadnego przełomu, ani nawet punktu kulminacyjnego. Atmosfera nie jest zła, ale sama ona nie zrobi dobrej piosenki.
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

Sob 13 Kwi - 15:15
Mmm, fantastyczna piosenka. Czaruje każdą sekundą, nie da się od niej oderwać. Jedna z lepszych piosenek tej edycji, powodzonka! Serce
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: