GRECJA: Marysia Starosta - Sama
+3
Wilk
Drover
Aleks
7 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRECJA: Marysia Starosta - Sama
Nie 31 Mar - 0:00
W 2. Edycji PdF, Grecję reprezentować będzie Marysia Starosta z utworem "Sama".
Ja chcę już być sama
I dziś to dobrze wiem
Sama
Sama
Sama
Ja chcę już być sama
I dziś to dobrze wiem
Sama
Sama
Sama
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: GRECJA: Marysia Starosta - Sama
Nie 31 Mar - 0:02
O, znam to i lubię. Cały album jest spoko. Powodzenia.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Wto 2 Kwi - 18:49
Dziękuję za miłe komentarze i cieszę się że podobają Ci się moje piosenki, fajnie także widzieć kogoś kto posiada tu jeszcze lekkie i niezmanierowane podejście do tego konkursu i moich wyborów. Jeśli chodzi o Twoją piosenkę w 1 edycji PdF nie ma za co dziękować, w naszym semi pozytywnie się ona wyróżniała i była miła dla ucha stąd dostała ile dostała ode mnie Jeśli chodzi o utwór "Sama" już niestety mniej mi się podoba gdyż jest zdecydowanie cięższy w odbiorze ale życzę powodzenia
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 2 Kwi - 19:00
Rzuciło mi się kilkukrotnie to nazwisko w oczy, ale jakoś nigdy nie miałem większej okazji poznać twórczości Marysi. I mam szczerze powiedziawszy mam mieszane uczucia. Z jednej strony utwór ma ciekawy tekst i w pewien sposób hipnotyzuje. Z drugiej natomiast mam wrażenie lekkiego chaosu, mamy tu dziwną konstrukcję. No i piosenka momentami niestety zaczyna męczyć. Muszę się jeszcze dokładnie osłuchać.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Czw 4 Kwi - 23:59
Podkład muzyczny jest niesamowicie interesujący - taki pulsujący w urywany i stłumiony sposób, co zaskakująco trafnie nasuwa mi skojarzenie z byciem pod wodą (co pewnie było zamysłem, patrząc na teledysk). Niesamowite! Sam utwór natomiast z pewnością nie jest łatwy w odbiorze i będę musiał jeszcze poważnie się z nim osłuchać, bo na ten moment w sumie nie wiem do końca co o nim sądzić.
Powodzenia!
Powodzenia!
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Sob 6 Kwi - 10:38
Trudno mi coś napisać o Twoim utworze, ponieważ jest dosyć zwyczajny, nie ma tu ani żadnego przełomu, ani nawet punktu kulminacyjnego. Atmosfera nie jest zła, ale sama ona nie zrobi dobrej piosenki.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 13 Kwi - 15:15
Mmm, fantastyczna piosenka. Czaruje każdą sekundą, nie da się od niej oderwać. Jedna z lepszych piosenek tej edycji, powodzonka!
Pozwolenia na tym forum: