Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Contratiempo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 58

AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama  Empty AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama

Pon 23 Wrz - 0:08
Oto propozycja Azerbejdżanu

Skrót od 1:00
bing bing
bing bing
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 37

AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama  Empty Re: AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama

Pon 30 Wrz - 16:30
aż mi ogon lata od tej piosenki

CB93 lubi ten post

Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama  Empty Re: AZERBEJDŻAN: Gosia Andrzejewicz x Ina x Mandaryna - Nie będziesz szła sama

Sob 12 Paź - 19:30
ROBBED
Nie przejmuj się flopem kochana, jestem z Tobą, nie będziesz szła sama

Btw jestem niesamowicie ciekawy ile pkt przyznał tu @Liver, z powodu wiadomych konotacji dotyczących tytułu Język 3

Liver lubi ten post

Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

Nie 13 Paź - 15:02
Niebieski jest kolorem, piłka nożna jest grą.

Co by nie było, najlepszy polski protest song od czasu "Jbć Pis", nawet równie oryginalny. Ludzie się nie poznali (łącznie ze mną), ale takie życie Wink

Fenistil lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: