Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać Empty NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać

Nie 31 Mar - 0:02
NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać _CBktkqTURBXy9kOGY4NWExYzg4OGM1ZTU1YzVkZDBkYTI2NmQwYjNiMi5qcGVnkpUDAADNBGXNAnmTBc0DUs0B3g

:germany: :germany: :germany: :poland: :poland: :poland:

Miłego odbioru Wink
monkeyy
monkeyy
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 85

NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać Empty Re: NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać

Nie 31 Mar - 12:12
Uwielbiam! Cała płyta duetu jest genialna, a Dziś późno pójdę spać to jeden z mich ulubionych utworów. Punkty na pewno polecą Wink
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać Empty Re: NIEMCY: Kwiat Jabłoni - Dziś Późno Pójdę Spać

Nie 31 Mar - 21:38
Ooo… Jakie to miłe... I to instrumentalne "pa ta taj" w podkładzie... Serce Te dwa głosy świetnie wchodzą ze sobą w harmonię i genialnie siebie uzupełniają. Szeroki uśmiech Co tu więcej mówić, utwór na bardzo wysokim poziomie, jak dla mnie super wybór - powodzonka życzę! Uśmiech
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

Wto 2 Kwi - 22:15
Bardzo przyjemna piosenka, uroczo te głosy brzmią razem. Szeroki uśmiech
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 901

Czw 4 Kwi - 17:48
Kotlecik Szeroki uśmiech Sam myślałem nad wystawieniem tego, ale mam już kotleta na inną edycje. Piosenka oczywiście klimatyczna i urocza. Powodzenia ^^
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator

Liczba postów : 2288

Sob 6 Kwi - 23:02
Ojj, no dość duże pójście na łatwiznę :P
Duet to jeden z najciekawszych debiutów na naszym rynku. Utwór oczywiście znam, lubię, szanuję, ale słyszałem już tyle razy, że pojawienie się po roku od premiery jeszcze tutaj to spore kotlecenie. Niech się dzieje. :drunken:
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Wto 9 Kwi - 21:31
Youtube kiedyś tak uparcie polecał mi ten utwór chyba przez tydzień, że w końcu się z nim zapoznałem choćby dla świętego spokoju. :P Niesamowicie podobają mi się tutaj oba wokale, które są charakterystyczne i szczególnie świetnie brzmią razem - tak bardzo są odmienne. Stylistyka tej piosenki też jest całkiem przyjemna, ale jakoś nie ma w sobie tego czegoś, co by sprawiło, że chciałoby mi się do niej wracać.

Powodzenia!
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: