Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Contratiempo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 58

GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia Empty GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia

Nie 31 Mar - 10:36
Tym razem przedstawiam Donatana i Marylę Rodowicz  

GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia Mr110

Ostatnio zmieniony przez Contratiempo dnia Nie 31 Mar - 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia Empty Re: GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia

Nie 31 Mar - 13:59
#winneralert

Powodzenia. <3

GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia Z9766710
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia Empty Re: GRUZJA: Donatan i Maryla Rodowicz - Pełnia

Pon 1 Kwi - 0:39
O ja... Marylka... Co za sztos... #winneralert oczywiście i powodzonka! Szeroki uśmiech
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Sro 3 Kwi - 15:45
Jeszcze nie miałem okazji poznać tego utworu w całości (nie robię sobie jaj, oprócz 3-sekundowych urywków wykorzystywanych jako jingle samo zestawienie Maryli i Donka zniechęcało mnie do naciśnięcie plej) Szeroki uśmiech
Także dzięki, że otworzyłaś mnie na nowe horyzonty XD Mimo wszystko szkoda, że nie Doda.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: