- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
POLSKA: barshxhq x PLC - Bella Ciao
Nie 31 Mar - 16:17
Polska, zgodnie z obietnicą, ponownie z artystami z mojego bliskiego podwórka. Tworzący muzykę z pogranicza rapu hip0hopu i trapu barshxhq oraz PLC wchodzą w skład grupy preq, którą uzupełniają Kwapo i Szeli. Utwór, który będzie walczyć o wysokie miejsca to "Bella Ciao" z teledyskiem nagranym w moich okolicach. Mimo imponującego licznika wyświetleń, największym sukcesem panów jest "Balenciaga", która w tym momencie na soundcloudzie ma niemal milion odsłuchań. Im życzę powodzonka w całej karierze, a uczestnikom PDF miłego odsłuchu!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: POLSKA: barshxhq x PLC - Bella Ciao
Pon 1 Kwi - 0:56
Odkąd wiadomo było, że chcesz wystawić po raz kolejny artystę "z własnego podwórka", byłem bardzo ciekawy tego, co to będzie. Nie zawiodłem się - nie słucham na co dzień hip - hopu, ale bardzo rusza mnie emocjonalność w przekazie wokalnym. Podczas pierwszego odłuchu, z każdą sekundą utworu byłem co raz bardziej ciekawy co będzie dalej i nawet po zakończeniu utworu to co we mnie pozostało to właśnie "ciekawość". Życzę Ci powodzonka jak najbardziej!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sro 3 Kwi - 15:54
Jak już zostanę słynnym streamerem jutuberem to zrobię sobie z tego intro
Robię ruchy jak Travis, dlatego mnie kurwa nie trawisz
Mam jedno życie jak Peep mam jedną kobietę jak nikt
Zapłakał nawet Dawid mam dwa życia jak X
Zajebiste
Robię ruchy jak Travis, dlatego mnie kurwa nie trawisz
Mam jedno życie jak Peep mam jedną kobietę jak nikt
Zapłakał nawet Dawid mam dwa życia jak X
Zajebiste
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Czw 4 Kwi - 23:06
Choć całość jest bardzo spoko, to zupełnie nie podoba mi się aż tak mocna modyfikacja głosu i w wyższych partiach brzmi to dla mnie okropnie. To pewnie właśnie taki urok, który na mnie nie podziałał. Na plus natomiast hiszpańskie akcenty w tekście i świetna muzyka w intro.
Powodzenia!
Powodzenia!
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 6 Kwi - 23:48
Chwała za wystawienie rapu, który we wszelakich konkursach internetowych ma bardzo, bardzo ciężko. Sam utwór bardzo mi siadł, chociaż momentami głos jest za bardzo zmodyfikowany. Tak czy inaczej wybór o wiele, wiele, wiele lepszy niż w poprzedniej edycji. Mam nadzieję, że głosowanie okaże się niespodziewane i osiągniesz przyzwoity rezultat.
Pozwolenia na tym forum: