UKRAINA: Ayesha Erotica - La Bella Vita
+4
Aro
Morison
Wilk
Aleks
8 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
UKRAINA: Ayesha Erotica - La Bella Vita
Pią 12 Mar - 23:51
Recap: 2:30 - 3:20
Zapraszam do komentowania i typowania
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Re: UKRAINA: Ayesha Erotica - La Bella Vita
Nie 14 Mar - 12:48
Nie wiem czemu Moriś na naszym wieczorku tu słyszał Bad Girls som głodne i zue, ja tak nie do końca to słyszę, totalnie bym nie połączył mojej Queen z tym ale to dość specyficzny i ciekawy wybór, dla mnie na plus. Może to być [You must be registered and logged in to see this link.] albo [You must be registered and logged in to see this link.]
- GośćGość
Nie 14 Mar - 13:10
mega, też obstawiam Batio, chociaż już wcześniej go obstawiłem xd
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 20 Mar - 15:23
Tutaj pojadę skrajnie, bo w pierwszej chwili skojarzyło mi się to z Bad Girls od Dody ----> [You must be registered and logged in to see this link.], jednakże po wygooglaniu tej artystki pojawia się jej profil na slayyter.fandom.org więc może jednak [You must be registered and logged in to see this link.]
Muza dla koneserów gatunku, może zaskoczyć wynikiem zarówno w jedną jak i drugą stronę.
Muza dla koneserów gatunku, może zaskoczyć wynikiem zarówno w jedną jak i drugą stronę.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sob 20 Mar - 17:03
Well, a ja strzelam w [You must be registered and logged in to see this link.]. Piosenka rzeczywiście mam Doda z ery Bad Girls vibes i inne takie popowe bitches sprzed 15-10 lat xddd A jak wiadomo Wilku się w takich klimatach lubuje (a na pewno lubował) więc skorzystał ze sposobności, mrugnął do nas okiem i zafundował pożądny throwback. [You must be registered and logged in to see this link.] też by mi tu pasował, ale jego bym tez widział w innych propozycjach, a Wilczek jakoś nigdzie indziej nie pasuje xd
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 20 Mar - 17:23
Mój Boże, skąd mam wiedzieć kto to wystawił?! Z takimi xnt'ami z odmętów internetu jeszcze raz kojarzy mi się Cryo, ale wystawić mógł tylko jeden utwór. Nie mam zupełnie pojęcia kto inny mógłby za to coś odpowiadać. Zostawiam typ @debiutant/powrótowiec.
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Sob 20 Mar - 18:52
Pierwsze intuicyjne skojarzenie - [You must be registered and logged in to see this link.]. Jednak czuję, że ktoś tu sobie pogrywa i nieźle nas zaskoczy
Sob 20 Mar - 19:02
ten wybór to jest już całkiem czarna magia, ale myślę że [You must be registered and logged in to see this link.] byłby w stanie popełnić taki song. [You must be registered and logged in to see this image.] ewentualnie [You must be registered and logged in to see this link.]
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- xclolkaUżytkownik
- Liczba postów : 66
Sob 27 Mar - 17:44
Tragedia. Coś po prostu poszło nie tak z wyborem.
Drover lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: