Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca Empty CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca

Wto 02 Kwi 2019, 19:46
CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca Z21263228IE,Andrzej-Grabowski

:croatia: :croatia: :croatia: Nie mogłem przejść obojętnie, gdy usłyszałem świeżutki singiel Andrzeja Grabowskiego pt. Kwestia miesiąca. Piosenka tego nowego na scenie muzycznej polskiego artysty to totalnie moje klimaty, mam nadzieję że wam również się spodoba. Szeroki uśmiech

Drover
Drover
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 782

CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca Empty Re: CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca

Wto 02 Kwi 2019, 22:19
Nawet spoko piosenka, chociaż słuchając trudno uwolnić się od skojarzeń z Kiepskim przez ten głos. Szeroki uśmiech Ciekawe jak poradzi sobie w konkursie, bo to dość odważny wybór. Powodzenia. Wink
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca Empty Re: CHORWACJA: Andrzej Grabowski - Kwestia miesiąca

Pią 05 Kwi 2019, 22:54
Uwielbiam Andrzeja Grabowskiego... Serce Szczególnie kocham go za rolę Ferdynanda Kiepskiego, o której wspomniał @Drover. Sam utwór jest klimatyczny i bardzo mi się podoba, trzymam mocno kciuki! Uśmiech
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Wto 09 Kwi 2019, 21:39
Nie miałem kompletnie pojęcia, że Andrzej Grabowski oprócz aktorstwa para się na poważnie także śpiewaniem. Muszę Ci więc na pewno podziękować, że odkryłeś przede mną tę jego stronę. Uśmiech Ten szepcząco-charczący wokal niezbyt mi podpasował, ale ten konkretny podkład muzyczny trochę to łagodzi i ostatecznie w połączeniu z fajnym tekstem całość odbieram bardzo pozytywnie. Powodzenia! Uśmiech
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: