UKRAINA: O.Torvald - Time
+13
monkeyy
Fenistil
IgorBielak
Alpaka
mercator
iguś
Defiś
Liver
Naar
Jasiek
Aro
Yngwie / admin
DanielW
17 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Jak oceniasz reprezentantów Ukrainy?
- GośćGość
Re: UKRAINA: O.Torvald - Time
Sob Mar 04, 2017 6:20 pm
Z Ukraińskich preselekcji kojarzyłem tylko Tayanne, która mówiąc krótko, nie podeszła a tu widzę była prawdziwa perełka dla moich uszu *.* łooo zaj*biste to jest, tak troszku w klimatach anime i ich openingach, do tego końcówka z takim graniem, które wyszło nieziemsko <3 najlepsza Ukraina od czasu jej debiutu, to nie jest możliwe ale drugie zwycięstwo z rzędu byłoby zasłużone i za zmianę stylu od ostatniego wyboru i za pewną odwagę gdyż mocniejsze piosenki zwykle nie radzą sobie teraz najlepiej :/
Ode mnie oczywiście mocna 12 i mój sms w finale jak na dzień dzisiejszy
Ode mnie oczywiście mocna 12 i mój sms w finale jak na dzień dzisiejszy
- yourraxusUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 51
Sob Mar 04, 2017 11:04 pm
Brawo dla Ukrainy za wprowadzenie urozmaicenia do obecnej stawki.
Podejrzewam jednak, że ''Time'' to jedyny rockowy utwór jaki usłyszymy w tym roku. :roll: Oby to nie była prawda. 8/12
Podejrzewam jednak, że ''Time'' to jedyny rockowy utwór jaki usłyszymy w tym roku. :roll: Oby to nie była prawda. 8/12
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Pon Mar 20, 2017 12:03 am
Nie śledziłem w tym roku uważnie ukraińskich selekcji. Nie wiem więc jak zwycięzcy prezentują się na tle selekcyjnej stawki. Szczerze mówiąc, nie ma to jednak większego znaczenia - Ukraina to dla mnie zdecydowanie największa pozytywna niespodzianka tegorocznej Eurowizji. Nie spodziewałem się takich brzmień ze strony naszych wschodnich sąsiadów. "Time" to porządny kawałek mocnego rocka. Zdecydowanie wyróżnia się na tle stawki, dzięki czemu O.Torvald mogą osiągnąć przyzwoity wynik w maju. i dobrze, ja jestem na tak.
8/12
8/12
Pią Kwi 14, 2017 11:19 am
Chłopaki z Ukrainy kręcili dwa dni temu pocztówkę.. jak na rock przystało nieco industrialną.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie Kwi 16, 2017 2:52 am
Lubię takie klimaty, fajnie to wygląda No i członkowie zespołu O.Torvald zainspirowali się pewnie moją ulubioną emotką na forum - :bball:
- InsilesUżytkownik
- Liczba postów : 107
Sob Kwi 22, 2017 1:27 am
Co prawda wolałem Melovina ale O.Torvald i ich "Time" też mi się podoba (bo rock hehe)
12/12
12/12
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie Maj 14, 2017 10:35 pm
Ukraina (jako jedyna), wysłała na tegoroczny konkurs rockowy utwór. Jeżeli chodzi o ogół gatunku rocka alternatywnego, nie było to może nic wybitnego, jednak bardzo dobre jak na Eurowizję i rzadkość takiej muzyki tu. Fajna piosenka, wniosła trochę kolorytu do stawki finałowej (większość ciekawych propozycji w tym roku jak Albania, Litwa, Islandia czy Gruzja, poleciała oczywiście przed sobotnim koncertem). Prezentacja mi się podobała. Pomysłowa, choć może lekko przewidywalna, bo ta wielka głowa stała cały czas na scenie, a jej wejście w trakcie piosenki byłoby bardziej zaskakujące Tak jak w przypadku Polski, liczyłem na coś w okolicach 15. miejsca, nie udało się.
Nie mam już wątpliwości. To był najlepszy utwór w historii startów Ukrainy.
Nie mam już wątpliwości. To był najlepszy utwór w historii startów Ukrainy.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: