- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
ESTONIA: Maja i Dandysi - Plaża nad Wisłą
Czw 4 Kwi - 15:09
Głosami widzów w drugiej edycji zacnego konkursu PDF wystąpi Maja i jej Dandysi
Początkowo piosenka miała zostać wystawiona w edycji Geograficznej. Maja jest finalistką The Voice of Poland
Plaża nad Wisłą
Początkowo piosenka miała zostać wystawiona w edycji Geograficznej. Maja jest finalistką The Voice of Poland
Plaża nad Wisłą
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Re: ESTONIA: Maja i Dandysi - Plaża nad Wisłą
Czw 4 Kwi - 15:51
Utwór nienajgorszy i to całkiem dobra propozycja, ale szkoda rewelacyjnego High, które byłoby jednym z moich faworytów w tej edycji. (*) No ale nie jest źle. Powodzenia.
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Czw 4 Kwi - 19:29
Kojarzę ten utwór z finału The Voice. I nie mogę powiedzieć, że mi się nie podoba. Bardzo fajnie brzmi, taki lekki klimat retro na wieki plus. Zdecydowanie lepiej mi podchodzi niż History Maker
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Czw 4 Kwi - 22:35
Wygrała jedyna piosenka z Twoich preselekcji, którą lubię - co bardzo mnie cieszy. Może nie ma tu efektu wow, ale płynie sobie ona bardzo przyjemnie (szczególnie w tych świetnych zwrotkach) i jest całkiem dobrze zapamiętywalna, na swój sposób charakterystyczna (jednak na pewno nie aż tak charakterystyczna jak History Maker ).
Powodzenia!
Powodzenia!
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 6 Kwi - 0:19
Dobra i przyjemna piosenka - dobrze, że to ona wygrała preselekcje, bo pozostałe to niezbyt mi się podobały... Dobrze, że Estonia dalej podąża drogą dobrego poziomu - powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: