- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
LITWA: The Car Is On Fire - Lazy Boy
Czw 4 Kwi - 21:01
Pali się, pali się... samochód
Witam serdecznie w temacie litewskim! Po raz drugi będę gościć patriotyczną edycję (podobnie, jak to było za czasów KP w 89 Edycji - polskojęzycznej). Z tego, co pamiętam, wiele osób nie było zbytnio nią zachwyconych, choć moim zdaniem była spoko. Na ten moment sądzę, że obecna edycja wygląda naprawdę dobrze, może trochę dużo kotletów, ale nie narzekam na to jakoś znacząco. Tym razem proponuję utwór grupy The Car Is On Fire pod tytułem „Lazy Boy”. Nagranie zapowiadało czwartą płytę zespołu, która jednak nigdy nie została wydana :p.
Witam serdecznie w temacie litewskim! Po raz drugi będę gościć patriotyczną edycję (podobnie, jak to było za czasów KP w 89 Edycji - polskojęzycznej). Z tego, co pamiętam, wiele osób nie było zbytnio nią zachwyconych, choć moim zdaniem była spoko. Na ten moment sądzę, że obecna edycja wygląda naprawdę dobrze, może trochę dużo kotletów, ale nie narzekam na to jakoś znacząco. Tym razem proponuję utwór grupy The Car Is On Fire pod tytułem „Lazy Boy”. Nagranie zapowiadało czwartą płytę zespołu, która jednak nigdy nie została wydana :p.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: LITWA: The Car Is On Fire - Lazy Boy
Czw 4 Kwi - 22:07
Z jednej strony podoba mi się energia w tym utworze i już przy pierwszym odsłuchu zrobił na mnie pozytywne wrażenie, ale z drugiej czuję tu też ciut chaosu i mocno zawodzą mnie aspekty czysto produkcyjne. Brzmi to jakoś tak "surowo". Mimo to potencjał na pewno jest i życzę Ci w tej edycji powodzenia.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: LITWA: The Car Is On Fire - Lazy Boy
Sob 6 Kwi - 0:15
Utwór taki O.K. - w podkładzie czuć dawne czasy, ale mi to osobiście w ogóle nie przeszkadza. Mimo to piosenka jako całość jakoś specjalnie to mnie nie porywa... Zobaczymy, co będzie po kolejnych przesłuchaniach i życzę powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: