Scena, logo, wizualizacje
+8
Aro
Liver
Alpaka
iguś
konrad
Naar
DanielW
Yngwie / admin
12 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Scena, logo, wizualizacje
Pią 14 Kwi - 9:12
POZOSTAŁ 1 MIESIĄC DO FINAŁU EUROWIZJI!!! :zlewak:
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Pon 17 Kwi - 22:34
pod względem parametrów kijowska scena będzie trzecią największą eurowizyjną sceną w historii konkursy (po Moskwie 2009 oraz Kopenhadze 2014).
ZDJĘCIE W PEŁNYM ROZMIARZE
btw, podłoga oczywiście też będzie LED.. ktoś już widzi Kasię z góry na tle wirujących ptaków? :kasiamos:
ZDJĘCIE W PEŁNYM ROZMIARZE
btw, podłoga oczywiście też będzie LED.. ktoś już widzi Kasię z góry na tle wirujących ptaków? :kasiamos:
Pon 17 Kwi - 22:44
taka sytuacja w Kijowie? xD jakieś specjalne ostrzeżenia dla pana Bjorkmana? :lool:
Pon 17 Kwi - 23:44
No ten zakaz bzykania to po prostu... xD
Baaaardzo nie mogę się doczekać Eurowizji i zobaczenia funkcjonowania tej sceny. Bardzo mi się podoba. Nawet chyba bardziej niż ta ze Sztokholmu.
Baaaardzo nie mogę się doczekać Eurowizji i zobaczenia funkcjonowania tej sceny. Bardzo mi się podoba. Nawet chyba bardziej niż ta ze Sztokholmu.
Sro 19 Kwi - 16:33
bardzo dużo uwagi poświęca się temu "żyrandolowi" na środku sceny, sam jestem ciekawy jakie są jego możliwości, myślę że Kaśka mogłaby to wykorzystać na maksa.
btw, dziś podobno Kaśka była w dzień dobry tvn jeśli ktoś odnajdzie linka do reportażu to poproszę niech zmieści gdzieś na forum (miała między innymi zaprezentować swoje eurowizyjne kreacje).
btw, dziś podobno Kaśka była w dzień dobry tvn jeśli ktoś odnajdzie linka do reportażu to poproszę niech zmieści gdzieś na forum (miała między innymi zaprezentować swoje eurowizyjne kreacje).
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Sro 19 Kwi - 17:43
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/w-czym-katarzyna-mos-wystapi-na-eurowizji,229819.html - proszę bardzo (Jastrzębska -.- )
Sro 19 Kwi - 19:40
Aro napisał:http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/w-czym-katarzyna-mos-wystapi-na-eurowizji,229819.html - proszę bardzo (Jastrzębska -.- )
podziękował w nagrodę masz kilka najnowszych zdjęć kijowskiej sceny (z dzisiejszej konferencji dla dziennikarzy).
Pią 21 Kwi - 19:30
tak to jest chyba moje ulubione zdjęcie sceny .. tylko to tło jest trochę kiczowate.
Pią 21 Kwi - 21:35
SCENA W PEŁNEJ GOTOWOŚCI BOJOWEJ!!! Już widzę tam Kaśkę z profesjonalnymi wizualizacjami :3
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: