NORWEGIA: Leprous - From the Flame
+2
Aro
Drover
6 posters
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
NORWEGIA: Leprous - From the Flame
Nie 21 Kwi - 1:04
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Re: NORWEGIA: Leprous - From the Flame
Wto 23 Kwi - 19:51
Hmmmm, interesujący wybór, co do którego mam mieszane uczucia. Z jednej strony zarówno w wokalu, jak i instrumentalu są ciekawe momenty, których świetnie się słucha. Są jednak partie, które nieco mnie męczą i przytłaczają, więc koniec końców wszystko się równoważy. Z pewnością muszę się bardziej osłuchać, jednak nie przekreślam całkowicie szans.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Wto 23 Kwi - 23:26
Sorry Konrad, ale najlepsza była Twoja piosenka z poprzedniej edycji Fajnie się zaczyna, ogólnie nie ma tragedii, jednak mimo wszystko czuć taką typowość. Przydałoby się też pierdzielnięcie, nawet mój kadłubkowy utwór ma jakiś tam moment kulminacyjny. Tutaj chyba o tym zapomnieli :P
Tak czy inaczej, zmierzasz w bardzo fajną stronę :bball:
Tak czy inaczej, zmierzasz w bardzo fajną stronę :bball:
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Czw 25 Kwi - 1:42
Na początku wydawało mi się, że ten utwór będzie specyficzny i nietypowy, jednak zaraz potem zrobiło się rockowo... Podczas przesłuchania momentami czułem się jakbym słuchał muzyki z FIFY, ale po krótkich chwilach ta myśl mi przechodziła. Nie można odmówić utworowi nieschematyczności i ciekawej konstrukcji, oceniłbym go w kategorii - "spoko", nie czuję się ani pozytywnie ani negatywnie zaskoczony, ale czuję się zaciekawiony, a umieć zasiać odbiorcy ciekawość swoim wyborem trzeba potrafić... Powodzenia!
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Czw 2 Maj - 13:39
Struktura w sumie podobna do Twojego ostatniego wyboru, zwrotka fajnie buduje napięcie i czekałem niecierpliwie, aż yebnie w refrenie, no i tym razem się nie zawiodłem, jeden z moich ulubionych numerów w tej edycji chyba.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pią 10 Maj - 21:34
Cieszę się, że dzięki Tobie rock pojawił się w tej edycji. To naprawdę solidny kawałek i choć momentami brzmi dość "typowo", to jako taką muzykę w tle odbieram go bardzo dobrze. Jedynie ten urywany rytm ze zwrotek nieszczególnie mi odpowiada, ale tak czy inaczej cieszę się, że jesteś w finale.
Pozwolenia na tym forum: