Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Traveler
Traveler
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 151

PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari Empty PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari

Nie 20 Paź - 0:46
W edycji krajowej na czele reprezentacji Palestyny wystąpi Lina Makoul z utworem Fish Masari (فش مصاري):

:palestine: :palestine: :palestine:

Skrót od 01:40
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 934

PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari Empty Re: PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari

Wto 22 Paź - 21:43
Byłem bardzo ciekawy co zaprezentujesz w edycjach krajowych i muszę przyznać, że totalnie się nie spodziewałem, że pójdziesz w takie rejony muzyczne xd Na pewno jest to bardzo mocna muzycznie propozycja - cały czas coś się dzieje, a arabskie brzmienia z intensywnym beatem przez kontrast robią swoją robotę i robią to niezwykle dobrze  PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari 1f600 Jestem na tak, oby więcej takich zaskoczeń w kolejnych edycjach.

Traveler lubi ten post

Batiooo
Batiooo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 361

PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari Empty Re: PALESTYNA: Lina Makoul - Fish Masari

Nie 27 Paź - 12:47
szczerze mówiąc rzadko trafiasz do mnie swoimi wyborami, ale w tej edycji zdecydowanie się udało i trzymam kciuki za dobry wynik :pp

Traveler lubi ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: