Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 934

CZECHY: Pawbeats feat. Meek, Oh Why? & Faustyna Maciejczuk - Piękne sny Empty CZECHY: Pawbeats feat. Meek, Oh Why? & Faustyna Maciejczuk - Piękne sny

Dzisiaj o 16:43
CZECHY: Pawbeats feat. Meek, Oh Why? & Faustyna Maciejczuk - Piękne sny Z25620619AMP,Pawbeats-zaskoczyl-fanow--Do-sieci-trafila-jego-no

Dawno nie było ode mnie ballady [według mojego rozumienia pojęcia "ballada" była to... 38. edycja], czas zmienić ten stan rzeczy!

:czech: :poland: :poland: :czech:
skrót od 1.55
dejmieeen
dejmieeen
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 19

CZECHY: Pawbeats feat. Meek, Oh Why? & Faustyna Maciejczuk - Piękne sny Empty Re: CZECHY: Pawbeats feat. Meek, Oh Why? & Faustyna Maciejczuk - Piękne sny

Dzisiaj o 19:13
Mam Faustynę na swojej shortliście, ale skoro tutaj się pojawiła, to postawię na coś innego. Cieszy mnie Twój wybór - bo dziewczyna zasługuje na zauważenie. Sama piosenka w sobie jet ładna, myślę, że jak się bardziej osłucham, to mogę się zauroczyć. Podoba mi się, że Meek brzmi łagodnie, Faustyna ładnie go dopełnia. Kurczę, no coś w sobie ma ta propozycja.
Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: