Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars Empty CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars

Nie 12 Maj - 1:18
CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars Ynpk9kpTURBXy82NTkwMDNlODEyNjg2MDJiOTE5Y2ZjYjY1NTIxMjU3OC5qcGeSlQMAIM0EAM0CQJMFzQMUzQG8gaEwAQ

Wystawiam niemal idealnego człowieka na zamianę tref - angielski piosenkarz, z ojcem Włochem i matką pół Niemką, pół Polką nadawałby się do prawie każdej strefy. Jeden z moich ulubionych jego utworów, Written in Scars, niech nieco podniesie poziom tego konkursu :D.

Darka
Darka
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 282

CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars Empty Re: CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars

Pon 13 Maj - 21:58
Świetna propozycja. Uwielbiam głos Jacka. Piosenka idealnie nadawałaby się jako motyw do jakiegoś westernu. Życzę powodzenia z o wiele lepszą piosenką niż ostatnio
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars Empty Re: CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars

Pon 13 Maj - 22:07
Ależ w tej piosence jest marjuzowo! Szeroki uśmiech To bardzo dobry i nośny kawałek, którego słucha się z przyjemnością. Już teraz to lubię i choć rozum mi podpowiada, że pozostanie w gronie takich moich mocnych średniaków i do ścisłych faworytów pewnie nie wskoczy, to jednak jakaś iskierka czegoś więcej się tam tli. Dobrze, że masz od razu finał, to zdążę się z tym jeszcze na spokojnie osłuchać.

Powodzenia! Uśmiech
Skrzeczek
Skrzeczek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Kaliopi

Liczba postów : 631

Sob 25 Maj - 14:43
Dobra propozycja z Chorwacji, która już po pierwszym odsłuchaniu się mi podoba, aczkolwiek dużo lepszym wyborem byłoby moim zdaniem Catapult i wydaje mi się, że miałby szansę się lepiej przyjąć, ale to już moje zdanie i przypuszczenia. W każdym razie, gdyby utwór musiał się kwalifikować, na pewno przepuściłbym go finału. Życzę lepszego wyniku, niż poprzedni automatyczni finaliści mieli.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: