- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars
Nie 12 Maj - 1:18
Wystawiam niemal idealnego człowieka na zamianę tref - angielski piosenkarz, z ojcem Włochem i matką pół Niemką, pół Polką nadawałby się do prawie każdej strefy. Jeden z moich ulubionych jego utworów, Written in Scars, niech nieco podniesie poziom tego konkursu :D.
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Re: CHORWACJA: Jack Savoretti - Written In Scars
Pon 13 Maj - 21:58
Świetna propozycja. Uwielbiam głos Jacka. Piosenka idealnie nadawałaby się jako motyw do jakiegoś westernu. Życzę powodzenia z o wiele lepszą piosenką niż ostatnio
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Pon 13 Maj - 22:07
Ależ w tej piosence jest marjuzowo! To bardzo dobry i nośny kawałek, którego słucha się z przyjemnością. Już teraz to lubię i choć rozum mi podpowiada, że pozostanie w gronie takich moich mocnych średniaków i do ścisłych faworytów pewnie nie wskoczy, to jednak jakaś iskierka czegoś więcej się tam tli. Dobrze, że masz od razu finał, to zdążę się z tym jeszcze na spokojnie osłuchać.
Powodzenia!
Powodzenia!
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 25 Maj - 14:43
Dobra propozycja z Chorwacji, która już po pierwszym odsłuchaniu się mi podoba, aczkolwiek dużo lepszym wyborem byłoby moim zdaniem Catapult i wydaje mi się, że miałby szansę się lepiej przyjąć, ale to już moje zdanie i przypuszczenia. W każdym razie, gdyby utwór musiał się kwalifikować, na pewno przepuściłbym go finału. Życzę lepszego wyniku, niż poprzedni automatyczni finaliści mieli.
Pozwolenia na tym forum: