- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRECJA: The Travellers - Ħafi Paċi Kuluri
Nie 2 Cze - 0:01
W 5. Edycji PdF, Grecję reprezentować będą The Travellers z utworem "Ħafi Paċi Kuluri".
Ser nurik id-dinja, storja ħelwa vjaġġi,
Induru d-dinja kollha, ħafi paċi kuluri
Ser nurik id-dinja, storja ħelwa vjaġġi,
Induru d-dinja kollha, ħafi paċi kuluri
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: GRECJA: The Travellers - Ħafi Paċi Kuluri
Nie 2 Cze - 0:36
Siostrzyczki jeszcze może nie porwały mnie po pierwszym wysłuchaniu, ale jest wesoło, melodyjnie. Bardzo przyjemnie się słucha, a Grecja podniesie poziom edycji. Kisses.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 2 Cze - 14:42
Bardzo rzadko mamy okazję usłyszeć gdziekolwiek język maltański, a jest on bardzo interesujący. Cieszę się, że się tu pojawił. Piosenka wzbudza we mnie same pozytywne emocje, a boski teledysk jeszcze to uczucie potęguje. Najbardziej ze wszystkiego na ten moment podoba mi się ten instrumentalny bridge - naprawdę świetny. Powodzenia!
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Nie 2 Cze - 21:36
Postawiłeś na piosenkę, nad której wystawieniem sam nadal czasami myślę i jest to na razie pierwsza taka sytuacja w PDF. Na watch2gether, gdy jeszcze byłeś prowadzącym Maltę w KP wspominałem, że znam jeden fajny utwór po maltańsku, który mógłbym wystawić i to właśnie ten. Wzbudza we mnie bardzo przyjemne odczucia i do tego jeszcze ten wspaniały teledysk. No i język maltański brzmi tu ciekawie, bardzo pasuje moim zdaniem do piosenki. Co jakiś czas zdarza mi się do niego powrócić. Życzę bardzo, bardzo powodzenia. Jak dla mnie to Twój najlepszy wybór w KP/PDF.
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Wto 4 Cze - 13:04
Właśnie na to liczyłem w tej serii <3 Mało popularne języki Co prawda do samej piosenki muszę się jeszcze przekonać (ale teledysk skradł mi serce xD) Myśle, że tym razem wynik znowu będzie pozytywny.
Pozwolenia na tym forum: