Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
vestmann
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 346

ISLANDIA: ÍKORNI - Vonarströnd Empty ISLANDIA: ÍKORNI - Vonarströnd

Nie 2 Cze - 11:38
W 5. edycji :iceland: Islandię reprezentować będzie Stefán Örn Gunnlaugsson, występujący jako ÍKORNI. Zaprezentuje utwór "Vonarströnd", którego utwór można przetłumaczyć jako "Plaża nadziei" lub "Wybrzeże nadziei".

:iceland: ÍKORNI - Vonarströnd :iceland:
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

ISLANDIA: ÍKORNI - Vonarströnd Empty Re: ISLANDIA: ÍKORNI - Vonarströnd

Nie 2 Cze - 15:02
Cudowne! Zdecydowanie moja ulubiona islandzka propozycja w tej serii. Uśmiech Brzmi to dla mnie trochę jak taki magiczny i pozytywny kawałek z soundtracku jakiegoś filmu. Relaksujące jest to łagodne brzmienie. Powodzenia!
Gość
Gość

Wto 4 Cze - 14:29
Piosenka inna od reszty, zdecydowanie wyróżnia się i leci sobie tak beztrosko, bardzo lekki utwór, język islandzki oczywiście jedyny w swoim rodzaju Uśmiech zobaczymy, jak z czasem osłucham się z tą propozycją, choć na dzień dzisiejszy jestem na tak.
Powodzenia Uśmiech
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

Pon 10 Cze - 0:55
Czy ja tu tylko słyszę Surie i "Storm" po islandzku :o. W każdym razie jak już, to brytyjka kopiowała, bo piosenka z 2013 roku. Absolutnie moje klimaty, ciekawa, nieregularna struktura utworu, dla mnie jeden z faworytów edycji. Powodzonka
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: