Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 901

NORWEGIA: Melodi Grand Prix 2020 - Page 3 Empty Re: NORWEGIA: Melodi Grand Prix 2020

Wto 11 Lut - 11:08
Niech wygra Raylee albo Ulrikke dwie sztos piosenki
Blaise
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 11

NORWEGIA: Melodi Grand Prix 2020 - Page 3 Empty Plagiat

Czw 13 Lut - 20:02
Mam nadzieję, że "Wild" nie wygra ponieważ to plagiat tego utworu: https://www.youtube.com/watch?v=uha0fZGu-54
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 948

NORWEGIA: Melodi Grand Prix 2020 - Page 3 Empty Re: NORWEGIA: Melodi Grand Prix 2020

Pią 14 Lut - 14:23
Dastame napisał:Niech wygra  Raylee  albo Ulrikke dwie sztos piosenki
Same - bardzo liczę na wygraną jednej z tych Pań, choć jeśli wygra Rein Alexander również będę zadowolony. Szeroki uśmiech
Dastame
Dastame
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 901

Pią 14 Lut - 14:35
Aleks napisał:
Dastame napisał:Niech wygra  Raylee  albo Ulrikke dwie sztos piosenki
Same - bardzo liczę na wygraną jednej z tych Pań, choć jeśli wygra Rein Alexander również będę zadowolony. Szeroki uśmiech
TEŻ XD
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator

Liczba postów : 2288

Sob 15 Lut - 22:34
Przeżyłem więcej niż zawał na dzisiejszych wynikach. Kristin była już tak blisko... :brokenheartemoji:
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 948

Sob 15 Lut - 22:38
Ja również przeżywałem zawał po wynikach Centralnej Norwegii, na szczęście Norwegia Zachodnia zrobiła swoje. Serce
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: