- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
ISLANDIA: Chancha Vía Circuito ft. Mateo Kingman - Ilaló
Wto 13 Sie - 22:14
Jak edycja latynoamerykańska to i utwór w języku hiszpańskim. Tak jak w poprzedniej edycji, propozycja islandzka jest dość...inna. Mam jednak nadzieję, że tym razem eksperyment się powiedzie.
Duet reprezentujący Islandię w 9. Edycji PdF składa się z pochodzącego z Argentyny kompozytora i DJ Pedro Canale, znanego pod pseudonimem Chancha Vía Circuito oraz ekwadorskiego wokalisty Mateo Kingman'a. Obaj panowie w swojej twórczości czerpią inspiracje z lokalnej kultury.
Chancha Vía Circuito ft. Mateo Kingman - Ilaló
Duet reprezentujący Islandię w 9. Edycji PdF składa się z pochodzącego z Argentyny kompozytora i DJ Pedro Canale, znanego pod pseudonimem Chancha Vía Circuito oraz ekwadorskiego wokalisty Mateo Kingman'a. Obaj panowie w swojej twórczości czerpią inspiracje z lokalnej kultury.
Chancha Vía Circuito ft. Mateo Kingman - Ilaló
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: ISLANDIA: Chancha Vía Circuito ft. Mateo Kingman - Ilaló
Czw 15 Sie - 12:52
W trakcie pierwszej minuty już się bałem, że te 5 minut będzie w całości tak wyglądać. :P To by mi się nie podobało, ale jako wstęp sprawdza się to całkiem dobrze. To co wchodzi później już natomiast bez wątpienia mocno przypadło mi do gustu. Intrygująca propozycja. Powodzenia!
Pozwolenia na tym forum: