POLSKA: Szansa na Sukces. Eurowizja 2020
+19
BloodBrother
kavinsky
Wilk
Nela_30
Aleks
Luna
pierniczek
Versus
Alpaka
Sebek
monkeyy
Dastame
marjuz
Justi
Fenistil
Poland
Liver
mercator
Yngwie / admin
23 posters
- kavinskyUżytkownik
- Liczba postów : 7
Re: POLSKA: Szansa na Sukces. Eurowizja 2020
Pią 21 Lut - 22:25
Ale macie problem z tym, że nie znamy jeszcze piosenki Ali XDD 90% albo więcej widzów niedzielnej Szansy na Sukces nie będzie znało piosenek Kasi, ani Alberta. Ja nie widzę w tym nic dziwnego, że Alicja nie opublikowała jeszcze piosenki, faktycznie można by się osłuchać z nią, ale przeciętny widz Eurowizji po raz pierwszy usłyszy piosenki dopiero podczas konkursu i wtedy na podstawie pierwszego wrażenia zobaczy, czy mu się podoba dany utwór/występ czy też nie, dlatego to czy Ala opublikuje utwór 2 dni wcześniej, czy zaśpiewa go premierowo w niedzielę dopiero, nie robi w ogólnym znaczeniu żadnej różnicy. Sam jestem ciekaw tej piosenki, ale bez przesady, żeby nazywać Alę divą, która myśli, że ma wygraną w kieszeni, bo nie pokazała utworu wcześniej XDD Calm down
- superhero_Użytkownik
- Liczba postów : 4
Sob 22 Lut - 0:45
wydanie piosenki w niedziele to sprawa czysto marketingowa XD
jak już wygra to nabije sobie na raz wiecej wyświetleń i z tym idzie karta na czasie, playlisty Spotify itd teraz to by się rozeszło po kościach i jeszcze byłby lament przed finałem
jak już wygra to nabije sobie na raz wiecej wyświetleń i z tym idzie karta na czasie, playlisty Spotify itd teraz to by się rozeszło po kościach i jeszcze byłby lament przed finałem
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 826
Sob 22 Lut - 8:12
Chodzi mi generalnie oto że Ala może czuć się taką divą bo teoretycznie poza śpiewaniem raz czy dwa razy nie musi nic robić bo jest faworytką. Albert i Kasia wydali wcześniej swoje piosenki by je trochę rozpromować. Ala z jej teamem myślą zaś że w niedziele manna spadnie im z nieba. Nie obraziłbbym się jakby za takie podejście dostała pstryczek w nos podczas niedzieknego finału.kavinsky napisał:Ale macie problem z tym, że nie znamy jeszcze piosenki Ali XDD 90% albo więcej widzów niedzielnej Szansy na Sukces nie będzie znało piosenek Kasi, ani Alberta. Ja nie widzę w tym nic dziwnego, że Alicja nie opublikowała jeszcze piosenki, faktycznie można by się osłuchać z nią, ale przeciętny widz Eurowizji po raz pierwszy usłyszy piosenki dopiero podczas konkursu i wtedy na podstawie pierwszego wrażenia zobaczy, czy mu się podoba dany utwór/występ czy też nie, dlatego to czy Ala opublikuje utwór 2 dni wcześniej, czy zaśpiewa go premierowo w niedzielę dopiero, nie robi w ogólnym znaczeniu żadnej różnicy. Sam jestem ciekaw tej piosenki, ale bez przesady, żeby nazywać Alę divą, która myśli, że ma wygraną w kieszeni, bo nie pokazała utworu wcześniej XDD Calm down
- mercatorUżytkownik
- Liczba postów : 519
Sob 22 Lut - 11:18
Widzę że komuś brakuje tu cierpliwości i już chciałby poznać piosenkę Alicji. Zazwyczaj o premierze utworu decyduje wydawca, a nie artysta. K. Dereń wydała wcześniej piosenkę i jeżeli przeczytała choć część komentarzy na yt, to w niedzielę może być trochę podłamana. Może zmiana aranżacji Ufam mi pomoże, bo piosenki podczas finału mają mieć inny aranż, niż w wersjach studyjnych. Swoją drogą format Szansy na Sukces miał być czymś innym, a znowu mamy powtórkę z PDE czy KE. W dodatku będzie tylko 3 piosenki i może w niedzielę znowu nie będzie z czego wybierać.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Sob 22 Lut - 18:32
https://www.instagram.com/stories/szansanasukces.eurowizja2020/ Jest urywek skromniutki na instastory, zapowiada się chyba na jakieś pierdyknięcie w refrenie, w wyobraźni już słyszę jakiś typowo eurowizyjny/szwedzki refren siedzący w głowie :twisted:
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2304
Sob 22 Lut - 18:33
Zapowiada się spoko!
- kavinskyUżytkownik
- Liczba postów : 7
Sob 22 Lut - 18:57
No no no, może być coś dobrego z tego!
- BloodBrotherUżytkownik
- Liczba postów : 3
Sob 22 Lut - 19:34
Czyli nici z tego złotego biletu? Czy dobrze rozumiem?
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Sob 22 Lut - 19:37
BloodBrother napisał:Czyli nici z tego złotego biletu? Czy dobrze rozumiem?
tak
- PolandUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 826
Sob 22 Lut - 19:56
Tymczasem TVP ponownie zadziwia - w piątek 28 lutego w TVP2 rusza "Star Voice" czyli nowa wersja "Jak oni śpiewają" z Polsatu. Ten drugi program dał nam w preselekcjach w 2009 roku Artura Chamskiego i Aleksandrę Szwed która to teraz wystąpi znowu w tym samym formacie ale z nową nazwą. Artur Chamski i Aleksandra Szwed w czwartej edycji "Jak oni śpiewają" zajęli kolejno 1 i 3 miejsce a w "Piosence dla Europy 2009" kolejno 4 i 2 miejsce
- superhero_Użytkownik
- Liczba postów : 4
Sob 22 Lut - 20:20
Interesujące...
- mercatorUżytkownik
Sob 22 Lut - 20:23
superhero_ napisał:Interesujące...
Nie na temat, ale interesujące ...
- JustiUżytkownik
- Liczba postów : 49
Sob 22 Lut - 20:34
Wilk napisał:https://www.instagram.com/stories/szansanasukces.eurowizja2020/ Jest urywek skromniutki na instastory, zapowiada się chyba na jakieś pierdyknięcie w refrenie, w wyobraźni już słyszę jakiś typowo eurowizyjny/szwedzki refren siedzący w głowie :twisted:
Nasza "diva" mam nadzieję, że da jutro do pieca.
- mercatorUżytkownik
Sob 22 Lut - 21:59
Wilk napisał:https://www.instagram.com/stories/szansanasukces.eurowizja2020/ Jest urywek skromniutki na instastory, zapowiada się chyba na jakieś pierdyknięcie w refrenie, w wyobraźni już słyszę jakiś typowo eurowizyjny/szwedzki refren siedzący w głowie :twisted:
3 sekundowy kawałek Ufaj mi też zapowiadaj się interesująco. Jak się okazało, to było najlepsze 3 sekundy z całego utworu. Jednak wszystko wskazuje na to, że to Alicja będzie nas zaprezentowała w maju. Postawiłbym każde pieniądze na to. Nie ma innej opcji ...
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1593
Nie 23 Lut - 14:24
Tytuł utworu Alicji - "Empire".
Pozwolenia na tym forum: