Supernova 2017 (Łotwa)
Czw 23 Lut - 20:13
Ojczyzna wszystkim dobrze nam znanego bobra znów postawiła na znany format Supernova. Do tej pory odbyły się dwa koncerty wstępne, dwie rundy (heats) i jeden półfinał z którego do finału awansowały 4 utwory. Finał odbędzie się 26 lutego.
Finaliści (występy półfinałowe):
1. Triana Park - Line
2. Radiant You - All I Know
3. The Ludvig - I'm in Love With You
4. Santa Daņeļeviča - Your Breath
Finaliści (występy półfinałowe):
1. Triana Park - Line
2. Radiant You - All I Know
3. The Ludvig - I'm in Love With You
4. Santa Daņeļeviča - Your Breath
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Re: Supernova 2017 (Łotwa)
Nie 26 Lut - 13:19
Mam nadzieję, że dzisiaj wygra Triana. Radiant i The Ludvig przyzwoite. Jedynie nie podoba mi się czwarta piosenka ;p
- NaarUżytkownik
- Liczba postów : 68
Nie 26 Lut - 13:37
Dość przyzwoite utwory Łotwa serwuje w finale. Radiant You jako jedyne mi się nie podoba, a reszta jest bardzo dobra.
Zaskoczył mnie The Ludvig, bo patrząc na jego zdjęcia wyobrażałem sobie miałką piosenkę, a mamy nowoczesne brzmienie. Triana Park mieli już w swojej historii kilka lepszych piosenek preselekcyjnych, ale tej nie można zbyt wiele złego zarzucić. Santa zaczyna się słabo lecz rozwinięcie mnie kupuje
Jak ktoś z tej trójki wygra to będę szczęśliwy
Zaskoczył mnie The Ludvig, bo patrząc na jego zdjęcia wyobrażałem sobie miałką piosenkę, a mamy nowoczesne brzmienie. Triana Park mieli już w swojej historii kilka lepszych piosenek preselekcyjnych, ale tej nie można zbyt wiele złego zarzucić. Santa zaczyna się słabo lecz rozwinięcie mnie kupuje
Jak ktoś z tej trójki wygra to będę szczęśliwy
- iguśUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 920
Re: Supernova 2017 (Łotwa)
Nie 26 Lut - 19:04
Dziś liczę zdecydowanie na zwycięstwo Triany Park. Jest to jedyna piosenka z tego finału, która mnie przekonuje w 100%. Santa też całkiem niezła, The Ludvig i My Radiant You na ten moment mnie nie zachwycają.
Pozwolenia na tym forum: