Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

WYNIKI

+9
KarolStark
Skrzeczek
Darka
Fenistil
zatecki65
Daniell
saopi
Drover
Dawid
13 posters
Go down
Chione
Chione
Użytkownik
Użytkownik
Klan : K-Popiara

Liczba postów : 7

WYNIKI - Page 2 Empty Re: WYNIKI

Wczoraj o 7:03
Ogromne gratulacje dla zwycięzcy! Była to dla mnie jedna z najciekawszych edycji, wiele piosenek mi się spodobało. 🩷
Bardzo dziękuję za wszystkie punkty, dzięki którym udało mi się zdobyć swój obecnie najlepszy score. 🥹
Rahei
Rahei
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 108

Wczoraj o 17:11
Wyniki Finału wręcz wspaniałe. Gratulacje kolejny raz @Drover, absolutnie zasłużona wygrana.
Dziękuję za dwie dwunastki i kilka dziesiątek, ósemek- nie spodziewałam się, że będzie ich aż tyle, oraz miło za każde inne punkty Serce 6 miejsce bardzo mnie satysfakcjonuje.
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Wczoraj o 17:34
Gratulacje @Drover, piosenka to potężny bop, cieszę się że nie tylko ja to zauważyłem i odpowiednio doceniłem, wygrana jak najbardziej zasłużona Serce Ogólnie wyniki są też zaskakująco dobre, większość mojego Top10 znalazła się na "punktowanych" pozycjach (chociaż ja bym trochę poprzesuwał trochę w górę/dół niektóre propozycje), ale przy tak wyrównanym i wysokim poziomie mogło być o wiele gorzej. Przepraszam też przy okazji :poland: i :portugal: za brak punktów - są to naprawdę dobre utwory, które lubię i do samego końca biłem się z myślami jak ułożyć punktację :< Na szczęście inni docenili i pozwolili wykręcić ładne wyniki. Na dobrą sprawę największe zastrzeżenie mam do totalnie niezasłużonego miejsca :estonia:. A skoro o tym mowa to dzięki @Skrzeczek i @Fenistil za duże punkty dla Czech w półfinale  WYNIKI - Page 2 1f603

Skrzeczek and Rahei lubią ten post

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: