Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Batiooo
Batiooo
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 353

ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger Empty ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger

Nie 12 Kwi - 13:39
ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger GEl2hDz

:usa:  :albania: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger :albania: :usa:

DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger Empty Re: ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger

Pon 13 Kwi - 13:25
Całkiem niezła propozycja! Nie będę może jej największym fanem, ale brzmi naprawdę spoko. Fajnie, że można usłyszeć różne "warstwy", przez to nie jest monotonnie i co chwilę dostrzega się coś innego. Będę się jeszcze przekonywał, a na ten moment życzę powodzenia!
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger Empty Re: ALBANIA: Kali Uchis ft. Steve Lacy - Just A Stranger

Pon 13 Kwi - 13:47
O Kali dużo słyszałem, ale nie miałem mobilizacji żeby bliżej zapoznać się z jej twórczością. Na szczęście Just A Stranger wypada znakomicie jako początek mojej przygody z dyskografią wokalistki. Nieoczywista, zaskakująca propozycja - :iceland: jest na duże tak. Strasznie podobają mi się zmiany tempa i ten bujający klimat. Albania ponownie na duuuży plus.
Przemek
Przemek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Björkman

Liczba postów : 157

Wto 14 Kwi - 17:37
O samej Kali dowiedziałem się stosunkowo niedawno, gdy nagrała kawałek z Little Dragon. A tutaj jest ciekawie i w miarę nieoczywiście, bardzo doceniam i będę się jeszcze przysłuchiwać! Wink
Powodzonia
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

Nie 19 Kwi - 13:05
Pierwsze wrażenie - rewelacyjne. Jest tu taki fajny, luzacki vibe, który szczególnie dobrze wybrzmiewa przy refrenach.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: