Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
alekso33
alekso33
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 47

KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone Empty KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone

Pią 17 Kwi - 22:32
KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone Maxresdefault

Reprezentantką KAZACHSTANU :kazakhstan: została SHERYL CROW - amerykańska piosenkarka, autorka tekstów i aktorka śpiewająca muzykę z pogranicza rocka, country i pop.

UTWOREM który zaproponowała do konkursu PIOSENKA DLA FORUM jest REAL GONE ze ścieżki dźwiękowej filmu AUTA z 2006 roku.

Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone Empty Re: KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone

Sob 18 Kwi - 18:04
Czuć totalnie brzmienie lat '00 Serce Fajna energia, do tego nie tak bardzo oklepany wybór (przynajmniej dla mnie). Dobrze, że i taki akcent pojawił się w tej edycji. Powodzonka Wink
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone Empty Re: KAZACHSTAN: Sheryl Crow - Real Gone

Nie 19 Kwi - 12:16
Dość mocno się zastanawiałem, czy nie postawić w tej edycji na muzykę z jakiejś animacji i cieszę się, że mimo wszystko będą one miały swojego przedstawiciela. Piosenki słucha się bardzo przyjemnie, choć jednocześnie w obrębie gatunku wydaje mi się trochę mało charakterystyczna. Zresztą nawet z samych "Aut" jej za bardzo nie pamiętam. No ale fajna energia mimo wszystko jest, moja ewentualna ocena będzie mocno zależeć od poziomu konkurencji w tej edycji.
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

Pon 20 Kwi - 5:12
Ale muza. Fajnie że pojawił się jakiś retro song, czuć tu Stany pełną gębą, jest ta energia. Raczej nie wejdzie, ale życzę powodzenia i mam nadzieję że jednak się zaskoczę.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: