Gra Eliminacyjna 2020
+20
Aleks
KarolStark
Fenistil
Wilk
marjuz
Aro
Jasiek
Daniell
Siwa Im
Dawid
Wonder
Łosoś
Alpaka
Szymek79
iguś
Batiooo
DanielW
vestmann
Przemek
Morison
24 posters
Strona 28 z 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Re: Gra Eliminacyjna 2020
Wto 23 Cze - 23:04
Już nawet Eurowizyjne psychofanki położyły na Roxen krzyżyk i w różnych symulacjach/konkursach zajmuje zazwyczaj miejsce poza TOP 10, a wy tu wyciągacie trupa z szafy do TOP 6 kosztem 30 lepszych piosenek (mniej więcej). Reszta stawki bez zaskoczeń, cieszy że Diodatowirus dotknął tak dużą część forum.
Jeżeli dla cb:
zmiana jednej piosenki w jednej rundzie w GE > kompletnie inne głosy w półfinale i finale mające istotny wpływ na układ czołówki konkursu, którego jesteś organizatorką
to graty
Aleks napisał:mówią, że to ja jestem manipulatorka XDDDD
Jeżeli dla cb:
zmiana jednej piosenki w jednej rundzie w GE > kompletnie inne głosy w półfinale i finale mające istotny wpływ na układ czołówki konkursu, którego jesteś organizatorką
to graty
Dawid and Przemek lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Wto 23 Cze - 23:16
Wonder napisał:No mega, że ktoś uratował Rumunię od dogrywki, bo mimo wcześniejszych dwóch głosowań na ten kraj, tym razem postawił na Szwajcarię
To nie oznacza że nie można mieć na tym samym lvl dwóch czy nawet trzech piosenek, wydaje mi się że nikt nie trzymał się konsekwentnie 3 tych samych krajów przez całą grę tylko rotował nimi i to na różnych etapach, najlepszym przykładem są Włochy które były blisko wyrżnięcia już na miejscach 17-18 więc jakim cudem dotrwały i to całkiem pewnie do finału? pewna osoba na początku też nominowała pewien kraj z "wielkiej czwórki" ale widząc że to i tak nic nie daje odpuściła na jakiś czas wiec czemu teraz jakieś wąty do mnie, tym bardziej że dogrywka dałaby jedynie to że zaatakowałby Daniell, Jasiek, Aro i Siwa Im - bo widzę że tylko na to czekali czy nawet ja i Ukraina i tak by poleciała jak nic. Pragnę też dodać że gdy brakło mi 1 pkt do zwycięstwa z Grace Carter w 11 PdF jedna osoba wtedy nagle z 12 w półfinale dała mi 0 w finale pozbawiając mnie zwycięstwa, hm ciekawe... ale jakoś się nie żaliłem ani trochę na to, a wtedy edycje były znacznie skromniejsze jeśli chodzi o ilość zgłoszeń. Huh gdybym wiedział że ktoś będzie robił z tego dramę zagłosowałbym przed Jaśkiem i tak wyszłoby na to samo.
Daniell napisał:Można przecież mieć dwa kraje na podobnym miejscu w swoim rankingu
Jakoś nikt się nie czepia jak np. w PDF ludzie głosują zupełnie inaczej w półfinale i w finale :P
^ ^ nie mam nic więcej do DIODAniaJasiek napisał:#teamDiodato #teamRoxen super wyniki!
Siwa Im dobrze mówi! Przeciwnicy Roxi będą widzieć manipulację, zwolennicy będą wspierać [aldona orłowska pozdrawia] a przecież zdanie można zmienić mając te same piosenki na podobnych miejscach.
Może jedynie tyle że jeśli chodzi o Pana Diodato wygrała miłość
Daniell, Jasiek and Siwa Im lubią ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Wto 23 Cze - 23:28
Dodam tylko, że jeśli ktoś ma jakiekolwiek zastrzeżenia do czyiś głosów w trakcie zabawy, niech śmiało pisze do mnie na PW.
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sro 24 Cze - 0:02
Podobnie jak marjuza, mnie też dziwi obecność w tym gronie Rumunii. Tuż po wybraniu ta piosenka robiła na mnie jeszcze jakieś wrażenie, ale z czasem (i z pojawieniem się dużo lepszej Bułgarii w podobnych klimatach) ekscytacja oklapła do minimum. Miałem wrażenie, że u innych było podobnie, najwyraźniej jednak się myliłem.
to były dla mnie absolutne pewniaki do finału. Dobrze, że nie było niemiłej niespodzianki.
Natomiast ostatnie miejsce w finale przyznane dla Włoch to bardzo przyjemny prztyczek w nos Diodatofobek, nawet jeśli pod koniec byłem już na granicy nominowania tej piosenki w swoich głosach.
to były dla mnie absolutne pewniaki do finału. Dobrze, że nie było niemiłej niespodzianki.
Natomiast ostatnie miejsce w finale przyznane dla Włoch to bardzo przyjemny prztyczek w nos Diodatofobek, nawet jeśli pod koniec byłem już na granicy nominowania tej piosenki w swoich głosach.
marjuz lubi ten post
Sro 24 Cze - 0:28
to tylko MUZYKA, nie nauka scisla
Daniell, KarolStark, marjuz and Jasiek lubią ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sro 24 Cze - 2:22
Dzia max, jak masz problem z tym porównaniem, to odwołaj się do Trybunału Konstytucyjnego misia, kisses! :*marjuz napisał:Jeżeli dla cb:
to graty
Daniell and Przemek nie lubią tego postu
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Sro 24 Cze - 21:18
Nie ma dramatu, ale awans Roxen do finałowej 6 kosztem lepszych utworów z Ukrainy, Norwegii czy Malty trochę kuje w oczy. Włoch to nawet nie ma co komentować, już tyle razy było blisko żeby Diodato poleciał, no ale oczywiście musiał się wcisnąć masakra.
Łosoś and Aleks lubią ten post
marjuz nie lubi tego postu
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Czw 25 Cze - 17:24
Omg ja na wyjeździe a tu się takie rzeczy odwalaja. Co ten Włoch robi w finał to ja nie wiem, ale pewnie cipury by chciały z jego klaty makaron ssać. Mega fajnie że roxen się udało jednak. Szkoda kilku songów, ale ok jest
Dastame lubi ten post
Dawid, marjuz and Wilk nie lubią tego postu
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Sob 27 Cze - 9:34
Skład finałowej szóstki bardzo dobry, bo wszystkie te utwory uznaję za jedne z lepszych w tym roku, a 2 z nich to nawet moja czołowa dwójka. Szkoda, że ostatecznie, zamiast Ukrainy, jest Rumunia, która nie jest złą piosenką, bardzo lubię też głos Roxen, ale trochę blado wypada na tle reszty final 6. Zabawne ogólnie, jak blisko były dużo wcześniejszego odpadnięcia Rumunia i Włochy, a teraz znalazły się w ostatecznej rozgrywce, prześlizgały się. Gdyby była jeszcze jedna runda, kto by odpadł? Ktoś spośród Litwy, Szwajcarii, Islandii i Bułgarii?
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Wto 7 Lip - 22:13
Głosowanie zakończenie, przedstawiam wyniki.
WYNIKI
Mimo wszystko, dziękuję za zabawę. Eurowizja się nie odbyła, ale przynajmniej GE tak. Oby w 2021 było jedno i drugie.
WYNIKI
- Spoiler:
Mimo wszystko, dziękuję za zabawę. Eurowizja się nie odbyła, ale przynajmniej GE tak. Oby w 2021 było jedno i drugie.
Strona 28 z 28 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28
Pozwolenia na tym forum: