Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 249

ARMENIA: Garik & Sona - Lusin Empty ARMENIA: Garik & Sona - Lusin

Nie Lip 05, 2020 2:05 am
ARMENIA: Garik & Sona - Lusin 47a0tb

W obawie przed linczem za wystawienie drugiego k o t l e t a z rzędu stawiam na mega alternativ muzę z ponad 600tys wyświetleń. Mega alternatywa, mega wyszukany wybór, mega ostatnie miejsce w półfinale. Miłego słuchanka.  Zakochany

DanielW
DanielW
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 209

ARMENIA: Garik & Sona - Lusin Empty Re: ARMENIA: Garik & Sona - Lusin

Nie Lip 05, 2020 8:10 pm
Przyjemna piosenka. Głównym jej atutem jest dla mnie bardzo ładny wokal, taki kojący i miło brzmiący. Sam utwór, jak powiedziałem, przyjemny, oprócz punktu kulminacyjnego dość jednostajny, ale wspomniany moment trochę go urozmaica, więc ostatecznie jest nieźle. Zobaczymy jak wypadnie na tle konkurencji, powodzenia!
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

Sob Lip 11, 2020 3:08 pm
Po boku od razu zaczęły mi się wyświetlać jakieś ormiańskie hity i faktycznie wszystko brzmi jak wesele w Pcimiu, wiadomo część to polubi, ale ten wybór na pewno bardziej przystępny dla większości. Ogólnie to podoba mi się, nawet takie mapoxowe granie, wolałbym co prawda wolałbym męski wokal do tego, ale wtedy to byś tego nie wystawił ;P Życzę finału Wink
Jasiek
Jasiek
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 249

Sob Lip 11, 2020 3:22 pm
marjuz napisał:wolałbym co prawda wolałbym męski wokal do tego, ale wtedy to byś tego nie wystawił ;P

Jeszcze kiedyś ciebie i paru innych użyszkodników zaskoczę, bo te zarzuty już mnie nudzą Zakochany *walking away bity lecące w tle*

+ dziękuję Panowie za opinie, cieszę się że znalazłem coś czego da się słuchać i jest przyjemne... nie wiedziałem czy byłem obiektywny po traumie, której doznałem eksplorując rynek Armenii Serce
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Sob Lip 11, 2020 11:44 pm
Biorąc pod uwagę specyfikę kaukaskiego rynku (flashbacki z Gruzją join the chat) to wybrnąłeś bardzo dobrze z zadania. Bardzo dobrze się tego słucha, niezwykle klimatyczna propozycja. A ormiański dodaje tylko uroku. Z resztą czego się niby miałbym się spodziewać, że uraczysz nasz słabą piosenką? XD Dobre żarty.
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik

Liczba postów : 680

Sro Lip 15, 2020 5:28 pm
Nie sądziłem że istnieje w Armenii inny rodzaj muzyczny niż te ich pierdzące łubudubu pokroju Sirusho. (Bez urazy oczywiście, sam takie wystawiałem xd) Więc jestem zaskoczony czymś kompletnie z innej bajki ale to dobrze, przyjemnie sobie płynie ten utwór i miło się go słucha, nie podchodziłbym tak pesymistycznie że niby ostatnie miejsce w semi bo uważam że akurat w porównaniu do twojej poprzedniej próby z Armenii to tutaj użytkownicy to docenią i powinien być pewny finał. Powodzenia Uśmiech
KarolStark
KarolStark
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Lolita

Liczba postów : 984
https://www.lecznicadrcocktora.pl/asystentka

Pią Lip 17, 2020 4:23 pm
uwazam TEN song za mega subtelny...z wyczuciem...melancholijn...
szkoda jednak ze to nie iveta mukucian.
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: