AZERBEJDŻAN: Efendi (Mata Hari)
+9
iguś
Iker
Łosoś
Dastame
Aro
lepik
Aleks
Szymek79
Yngwie / admin
13 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś propozycji azerskiej?
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: AZERBEJDŻAN: Efendi (Mata Hari)
Pią Maj 07, 2021 12:04 am
Niby to tylko popłuczyny po Kleopatrze z tanim egzotycznym bicikiem, ale o dziwo mi to podchodzi i całkiem nieźle się wkręca. Szczególnie ostatnie pół minuty jest bardzo ciekawe i nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć, co z tym zrobią na scenie.
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Re: AZERBEJDŻAN: Efendi (Mata Hari)
Pią Lip 09, 2021 8:44 pm
Czas zacząć pomału uzupełniać stracone posty xD
Zacznę od Azerów...piosenka jak dla mnie zaliczyła mały regres w porównaniu do Cleopatry, mimo to orientalne wstawki wiele zmieniają przy odbiorze utworu. Zdecydowanie najlepszym punktem jest przyśpieszona końcówka, aż szkoda, że tylko chwilę ona trwa xD na żywo chwyciło to jeszcze bardziej, choć ogółem występ był dosyć...statyczny to jednak czasami wracam do piosenki. Ocenka 7/12.
Zacznę od Azerów...piosenka jak dla mnie zaliczyła mały regres w porównaniu do Cleopatry, mimo to orientalne wstawki wiele zmieniają przy odbiorze utworu. Zdecydowanie najlepszym punktem jest przyśpieszona końcówka, aż szkoda, że tylko chwilę ona trwa xD na żywo chwyciło to jeszcze bardziej, choć ogółem występ był dosyć...statyczny to jednak czasami wracam do piosenki. Ocenka 7/12.
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: