- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
SERBIA: Els Amics de les Arts - Les Coses
Pon 28 Wrz - 4:18
nio heyq, z racji tego, że konczy sie seria, a ya ostatnio doyebalem dva smety, cias zakonczyć ją czymś zywszym. Serbię w edizii rzadkojezycznej, bd reprezentować katalońska grupa Els Amics de les Arts, z utworem "Les Coses". Ogółem miało być tuturutu by hurykanki, ale bd nananana po katalońsku.
także miłego odsłuchu, dziaa
skrót: od 2:35
wikipedia napisał:Język kataloński (kat. llengua catalana [ˈʎeŋgwə kətəˈɫanə], català [kətəˈɫa]) – język romański z grupy zachodniej, mający status języka urzędowego w Andorze i hiszpańskich wspólnotach autonomicznych: Katalonii, Balearach i Walencji. Jest zrozumiały dla 9 milionów ludzi, z których większość zamieszkuje wymienione regiony Hiszpanii.
także miłego odsłuchu, dziaa
skrót: od 2:35
.....................................
Fenistil lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Re: SERBIA: Els Amics de les Arts - Les Coses
Czw 1 Paź - 13:35
Katalońska muzaaaaNAAANANANAAAAA I jeszcze tenis do tego. Niesamowicie sympatyczna piosenka i teledysk. Podoba mi się też ten sposób zakończenia utworu, prawie bez muzyki.
Łosoś lubi ten post
- DanielWUżytkownik
- Liczba postów : 209
Czw 1 Paź - 22:15
Sympatyczna piosenka, z charakterystycznym, powtarzającym się motywem, który jest jednocześnie chyba moim ulubionym elementem Twojej propozycji. Reszta utworu przyjemnie sobie leci i może nie jestem urzeczony, jednak nie jest też najgorzej i ogólnie mogę ten wybór ocenić raczej na plus. Powodzenia!
Łosoś lubi ten post
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
Sro 14 Paź - 15:02
Aquesta cançó m'ha agradat a la primera escolta, que és dificil que passi jaja. Desperta un sentiment dificil de descriure... D'alegria, de tranquilitat, de "ja ha passat tot"...
El seu gran hit m'havia agradat, però desitjava de tot cor que totes les cançons del disc no fossin com amb aquell estil... I aquesta em tranquilitza aquesta preocupació. Enhorabona!!
El seu gran hit m'havia agradat, però desitjava de tot cor que totes les cançons del disc no fossin com amb aquell estil... I aquesta em tranquilitza aquesta preocupació. Enhorabona!!
Fenistil and Łosoś lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: