CYPR: Elena Tsagrinou (El Diablo)
+12
lepik
Skrzeczek
Dawid
iguś
Iker
Aleks
Yngwie / admin
Aro
marjuz
Darka
Dastame
Morison
16 posters
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ile punktów przyznał(a)byś propozycji cypryjskiej?
- lepikUżytkownik
- Liczba postów : 199
Re: CYPR: Elena Tsagrinou (El Diablo)
Nie 14 Mar - 21:51
Stachursky powiedział kiedyś, że w muzyce wszystko już wynaleziono. I ja mu wierzę. W dodatku dorastałem przy hitach Lady Gagi, więc tym lepiej. Tekst też nie traktuje siebie nazbyt poważnie (wychwyciłem "taco" - czy to hołd dla ręki Cartmana?), myślę, że wszystkie wymagania guilty pleasure są spełnione. Dałem to na 5 miejscu, z czasem pewnie zdegraduję o parę pozycji, ale na razie się pobujam.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie 14 Mar - 22:58
Jak już ktoś odkopał temat to można zaktualizować w pierwszym poście teledysk do tego z kanału ESC, bez reklam Jeśli one kogoś raziły to już nie powinny Nie ukrywam że mnie też wkurzały ale zdawałem sobie sprawę że jeśli chcieli mieć teledysk na poziomie a nie mieli na to środków to w takich sytuacjach właśnie tak to działa, nie pierwszy i nie ostatni raz a dzięki temu tak naprawdę ten teledysk wygląda teraz jeszcze lepiej niż ten Zary Larsson.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 28 Mar - 15:39
Zdjęcie z nagrania występu (w przypadku jeśli nie można byłoby jechać do Rotterdamu)
- Zdjęcie:
Wilk lubi ten post
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Wto 30 Mar - 10:28
Aro napisał:Ta piosenka to burdel.
No nie ma co się dziwić, skoro zapewne każdą część pisała osoba z innego państwa, bez większego kontaktu ze sobą xddd
Dawid napisał:Pochodzenie kompozytorów tegorocznych utworów.
Skrzeczek and Liver lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw 22 Kwi - 19:54
Yngwie / admin lubi ten post
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Pią 23 Kwi - 19:28
megaaa outfit
Wilk lubi ten post
Pią 9 Lip - 20:51
Mój nr 1 Eurowizji 2021, świetna stylistyka, bardzo dobrze, że Cypr zmienił reprezentanta. Sorry, że odkopuje, ale ona mnie porwała całkowicie od teasera do teledysku. Kocham, ubóstwiam. El Diablo może i brzmi podobnie do wielu piosenek, ale kij z tym. Żałuję, że tak słabo poszło w finale, liczyłem na TOP10. Chciałbym jej powrotu za rok może z Grecji?
Wilk lubi ten post
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Pią 9 Lip - 21:08
Tak wiem, że piosenka brzmi, jak absolutny plagiat Bad Romance Lagi Gagi ale to nie zmienia faktu, że przyjemnie mi się tego słuchało xD mimo, że to nie jest jakaś oryginalna kompozycja to jednak jakieś uznanie u mnie znalazła..może za występ bo spodziewałem się flopu, choć i tak troszku był...ale mogło być gorzej zawsze xd Ocenka 7/12.
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: