NIEMCY: Good Charlotte - The River
Nie 28 Mar - 19:39
Baptized in the river
I've seen a vision of my life and I wanna be delivered
In the city was a sinner
I've done a lot of things wrong but I swear I'm a believer
W 38 edycji PdF Niemcy będą reprezentowani przez amerykański zespół Good Charlotte w utworze "The River".
Piosenka pochodzi z czwartego albumu studyjnego Good Morning Revival z 2007 roku, w którym to zespół zwrócił się bardziej w kierunku rocka alternatywnego z domieszką elektroniki. Wcześniej Good Charlotte znani byli głównie z utworów pop punkowych, sama formacja w latach dwutysięcznych była bardzo popularna, sprzedała na całym świecie ponad 8 milionów płyt. Zespół nagrywa do dziś, ku zadowoleniu wiernych fanów.
Osobiście utwór przywołuje u mnie czasy licealne i stwierdzam, że po tylu latach wciąż świetnie się tego słucha. W utworze The River, po raz pierwszy zespół zaprosił chłopaków z innej formacji - pochodzących z Avenged Sevenfold wokalistę Matta Shadows'a oraz gitarzystę Synyster Gates'a.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I've seen a vision of my life and I wanna be delivered
In the city was a sinner
I've done a lot of things wrong but I swear I'm a believer
W 38 edycji PdF Niemcy będą reprezentowani przez amerykański zespół Good Charlotte w utworze "The River".
Piosenka pochodzi z czwartego albumu studyjnego Good Morning Revival z 2007 roku, w którym to zespół zwrócił się bardziej w kierunku rocka alternatywnego z domieszką elektroniki. Wcześniej Good Charlotte znani byli głównie z utworów pop punkowych, sama formacja w latach dwutysięcznych była bardzo popularna, sprzedała na całym świecie ponad 8 milionów płyt. Zespół nagrywa do dziś, ku zadowoleniu wiernych fanów.
Osobiście utwór przywołuje u mnie czasy licealne i stwierdzam, że po tylu latach wciąż świetnie się tego słucha. W utworze The River, po raz pierwszy zespół zaprosił chłopaków z innej formacji - pochodzących z Avenged Sevenfold wokalistę Matta Shadows'a oraz gitarzystę Synyster Gates'a.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Rahei lubi ten post
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Re: NIEMCY: Good Charlotte - The River
Pon 29 Mar - 20:23
Jeśli Good Charlotte to szkoda, że nie to
[You must be registered and logged in to see this link.]
Miło jednak, że przyczyniasz się do dekotletyzacji tej edycji. Nic ikonicznego, ale fajne brzmienie, prawdopodobnie jedno z cięższych na koniec zgłoszeń i ja również czuję się jak w latach 2000., mimo że nie pamiętam tej piosenki empirycznie. No spoko.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Miło jednak, że przyczyniasz się do dekotletyzacji tej edycji. Nic ikonicznego, ale fajne brzmienie, prawdopodobnie jedno z cięższych na koniec zgłoszeń i ja również czuję się jak w latach 2000., mimo że nie pamiętam tej piosenki empirycznie. No spoko.
Yngwie / admin lubi ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Re: NIEMCY: Good Charlotte - The River
Sob 3 Kwi - 15:07
Miło, że w tej edycji pojawią się takie utwory z mocniejszym brzmieniem. Lata 00' kojarzą mi się m.in. właśnie z "garażowymi zespołami". Dodatkowo kolejna piosenka, której nie znałem! Powodzenia
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Sob 3 Kwi - 16:00
Też raczej bym wybrał "I Just Wanna Live" albo trochę mniej znane "We Believe" nie mnie "The River" to też dobry numer.
Pozwolenia na tym forum: