- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
NIEMCY: Charlotte Adigéry & Bolis Pupul - HAHA (bing bing)
Pon 18 Gru - 21:03
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: NIEMCY: Charlotte Adigéry & Bolis Pupul - HAHA (bing bing)
Sro 27 Gru - 14:24
Bardziej traktuję to jako jednorazowy wyskok niż czyjś nurt muzyczny, gdyż piosenka trenduje na tiktoku. Gdyby wystawiający posłuchał resztę piosenek duetu to wybrałby coś lepszego Nw kto, może @Batiooo ?
- Klan :
Pią 29 Gru - 14:40
anonim napisał:Co to za piosenka? Edycja joke entry była już kiedyś w tym konkursie. To jest po prostu totalna porażka...
Wilk lubi ten post
- Klan :
Pią 29 Gru - 18:02
anonim napisał:a weź nie odzywaj się i posłuchaj sobie jakiejś smutnej indie francuskiej piosenki. nie wiesz co to jest art napisany przez duże A. sztuka nie jest dla plebsu
- Klan :
Pią 29 Gru - 19:05
anonim napisał:WYPRASZAM SOBIE ZEBY FRENCH INDIE POP ROCK BYLO CZYMS GORSZYM ZASTANOW SIE CZLOWIEKU CO TY PISZESZ W OGOLE
KarolStark lubi ten post
- Klan :
Pią 29 Gru - 19:08
anonim napisał:haha haha hahahaahahhahahahaha
KarolStark lubi ten post
- bing bingUżytkownik
- Liczba postów : 37
Wto 2 Sty - 23:21
Dawid napisał:Bardziej traktuję to jako jednorazowy wyskok niż czyjś nurt muzyczny, gdyż piosenka trenduje na tiktoku. Gdyby wystawiający posłuchał resztę piosenek duetu to wybrałby coś lepszego Nw kto, może @Batiooo ?
no w końcu. czekałem tydzień, żeby na to odpisać. nie znam Twojego algorytmu, ale ta piosenka wgl nie trenduje na tiktoku i nie kieruje się tym, co jest modne na jakichś apkach. po drugie ta piosenka miała specjalnie prowokować, słucham charlotte adigery już 3 lata i znam jeszcze jej piosenki pod pseudonimem WWWater i nadal jestem zdania, że HAHA to jedna z najlepszych piosenek tej artystki. dziękuje za uwagę.
Dawid, KarolStark and marjuz lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 2 Sty - 23:25
@bing bing No widzisz jakie kątrowersje wywołuje ten sąg! Również uwielbiam Szarlotkę, nawet ją tu już wystawiłem!
bing bing lubi ten post
Wto 2 Sty - 23:29
bing bing napisał:Dawid napisał:Bardziej traktuję to jako jednorazowy wyskok niż czyjś nurt muzyczny, gdyż piosenka trenduje na tiktoku. Gdyby wystawiający posłuchał resztę piosenek duetu to wybrałby coś lepszego Nw kto, może @Batiooo ?
no w końcu. czekałem tydzień, żeby na to odpisać. nie znam Twojego algorytmu, ale ta piosenka wgl nie trenduje na tiktoku i nie kieruje się tym, co jest modne na jakichś apkach. po drugie ta piosenka miała specjalnie prowokować, słucham charlotte adigery już 3 lata i znam jeszcze jej piosenki pod pseudonimem WWWater i nadal jestem zdania, że HAHA to jedna z najlepszych piosenek tej artystki. dziękuje za uwagę.
zjadlas i okruszkuw nie pozostawilas
CB93 and bing bing lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: