MALTA: Claudia Faniello - Breathlessly
+13
KarolStark
iguś
Skrzeczek
IgorBielak
yourraxus
Alpaka
mercator
Liver
DanielW
Jasiek
Naar
Yngwie / admin
Aro
17 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznałbyś/przyznałabyś Malcie?
- Szymek79Użytkownik
- Liczba postów : 551
Re: MALTA: Claudia Faniello - Breathlessly
Pią 10 Mar - 20:03
Teledysk do maltańskiej propozycji.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 12 Mar - 2:27
Teledysk jest naprawde cudowny. Troche mnie przekonal do tej piosenki. W tym roku jest duzo lepszych ballad, ale lepsze to niz "Dying to Try" albo "Don't Come Easy". W Claudii przynajmniej slychac jakiekolwiek emocje podczas spiewu. Co prawda ten refren i powtarzane do znudzenia "breathlessly" oraz "endlessly" moze znudzic, ale na tle innych piosenek to serio nie jest tragicznie.
- vestmannUżytkownik
- Liczba postów : 346
Czw 23 Mar - 23:25
Naar napisał:Mam bardzo mieszane uczucia do tej piosenki... Z jednej strony jest nijaka, ale ma coś w sobie... taki klimat z dawnych bajek Disneya lub komedii romantycznych. Szczególnie refren mi się z tym kojarzy i jakaś nostalgia głęboko siedząca zaczyna się odzywać
Poza tym zawsze można gdybać, że skoro w końcu udało się jej wygrać preselekcje to nigdy więcej się nie zgłosi :P
O, dokładnie Niby nic specjalnego, ale jednak przyciąga. A potem zostaje w głowie na dłużej. Przy odpowiednim występie myślę, że może sprawić niespodziankę w maju. Ja w każdym razie nie miałbym nic przeciwko.
7/12
Chociaż i tak jestem zły na Maltańczyków, że cudowna Janice Mangion z utworem "Kewkba" zajęła tylko drugie miejsce
- InsilesUżytkownik
- Liczba postów : 107
Nie 26 Mar - 13:44
Utwór jest......ok. Serio piosenka nie jest taka zła jak niektórzy mówią
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: