WŁOCHY: Little Mix - Sweet Melody
+3
Wilk
syguu
Liver
7 posters
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
WŁOCHY: Little Mix - Sweet Melody
Sob 27 Lis - 22:17
Skrót 1:50 - 2:30
- syguuUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 216
Re: WŁOCHY: Little Mix - Sweet Melody
Sob 27 Lis - 22:44
Wilk and Xytros lubią ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Nie 28 Lis - 2:01
W tym roku dziesięciolecie powstania zespołu a one wciąż w mega formie, co prawda od niedawna o jedną mniej ale akurat tej żmii Jesy jest mi najmniej żal, wręcz przeciwnie teraz w trójkę są jeszcze mocniejsze co widać poniżej W obecnym konkursie jest może z 5-6 osób które mogą pamiętać ich debiut z "DNA" w KP więc cieszy mnie fakt że w końcu ktoś inny na nie postawił a wiem że @CB93 też je lubi a @syguu to wgl jeśli nie wystawiła Duy to na pewno jest tutaj a teraz świruje pawiana i zgania na mnie.
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Nie 28 Lis - 14:56
Jeśli Little Mix, to Wilk
Dawid, KarolStark, Aleks, Wilk and Xytros lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 28 Lis - 20:32
Wilk lubi ten post
- SkrzeczekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 631
Czw 2 Gru - 20:48
Wilk pasowałby zdecydowanie najbardziej, ale jakoś czuję, że wolał być mniej oczywisty w tej edycji (ale mogę się mylić i bez myślenia o tym podzielił się czymś co lubi i rzeczywiście tu będzie). O Syguu też mam przeczucie, że tutaj jej nie będzie. Innym tropem może być ktoś, kto dał im dużo punktów w 94. edycji KP (Yngwie, Fenistil), choć oni mi tutaj nie pasują i ta, a tamta piosenka są jednak w moim odczuciu inne od siebie . Z "Shout Out to My Ex" niesłusznie zajęły ostatnie miejsce po automatycznym finale, choć nie szczególnie gustuję w ich muzyce, to naprawdę bardzo lubię tamtą piosenkę, "Black Magic" jeszcze kojarzę, że dobrze się jej mi słuchało. Ta póki co nieszczególnie mnie przekonuje, ale jeszcze dam jej szansę.
Ostatecznie jednak chyba pokuszę się o postawienie na @Wilk , ale ze słabym przekonaniem, że mogę dobrze trafić.
Ostatecznie jednak chyba pokuszę się o postawienie na @Wilk , ale ze słabym przekonaniem, że mogę dobrze trafić.
Fenistil and Wilk lubią ten post
Czw 2 Gru - 22:53
Zobaczyłem nazwę zespołu i od razu jeden nick w głowie @Wilk i chociaż za Little Mix jak i innymi girlsbandami nie przepadam, to ta piosenka jest mega chwytliwa, dlatego stwierdzam że dziewczyny od jakiegoś czasu dają radę. Nie jest to typowy przaśny pop a'la lata 90-te, brzmi nowocześnie i nóżka tupie.
.....................................
Autor powyższego posta: Yngwie
Wilk and CB93 lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: