Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Liver
Liver
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Rockowiec

Liczba postów : 1312

RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light Empty RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light

Sob 27 Lis - 22:54

Skrót 2:30 - 3:10

Ostatnio zmieniony przez Liver dnia Nie 12 Gru - 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light Empty Re: RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light

Nie 28 Lis - 1:54
Bardzo neutralna muziczka, przy pierwszym przesłuchaniu może nie wyróżniać specjalnie niczym na tle reszty ale myślę że jest w miarę przyzwoicie. Obstawiałbym @vestmann lub @Skrzeczek
marjuz
marjuz
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Kowboj

Liczba postów : 1290

RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light Empty Re: RUMUNIA: Racing Glaciers - First Light

Pon 29 Lis - 16:41
Old-schoolowy angielski band który tworzył głównie w latach 2012-2016, song z 2014, trąbka w pre-refrenie podpowiada mi @Daniell. Bardzo dziwny fragment do skrótu wybrany, jakby nie chcieć próbować się zdradzić na początku, żeby skojarzenia były inne. Może też być @Drover, choć myślę że on na bardziej artistic song celował w tej edycji.
Yngwie / admin
Yngwie / admin
Administrator
Administrator
Liczba postów : 1465
https://eurowizyjnie.forumpolish.com

Nie 5 Gru - 15:30
Kolejna propozycja, którą niezwykle szanuję i kolejny indie pop do kolekcji. Lubię tu delikatność niektórych momentów poprzeplataną z dzikimi gitarkami podszytymi perkusją. Piosenka się nie nudzi, tempo pulsuje a na dodatek świetne wkomponowane trąbki - wszystko jest przy tym takie wysublimowane, pełne emocji i pasji. Lubię, po prostu lubię tę piosenkę. Czy za First Light kryje się @marjuz ? innego typu nie mam.

.....................................

Autor powyższego posta: Yngwie
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: