WYNIKI
+2
KarolStark
Morison
6 posters
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 9 Kwi - 23:08
WYNIKI FINAŁU 51. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/527665/pdf51final/tgy3kaAG
1. POLSKA: Su Yunying - Shi Hou - 94 pkt. (Sebek)
2. FRANCJA: Aluna George - Not Above Love - 91 pkt. (Dastame)
3. UKRAINA: Caroline Polachek - Billions - 82 pkt. (Przemek)
4. LIECHTENSTEIN: Eefje de Visser - Bitterzoet - 78 pkt. (Łosoś)
5. WIELKA BRYTANIA: Jake Bugg - All I Need - 76 pkt. (Morison)
Serdeczne gratulacje dla Sebka za rekordowe, szóste, zdobyte w niecodziennych okolicznościach zwycięstwo oraz dla @Dastame i @Przemek, którzy po dłuższym czasie wrócili na podium.
Dziękuję wszystkim za udział w 51. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was kolega jednak @Liver Do zobaczenia w Żabia Wola City.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/527665/pdf51final/tgy3kaAG
1. POLSKA: Su Yunying - Shi Hou - 94 pkt. (Sebek)
2. FRANCJA: Aluna George - Not Above Love - 91 pkt. (Dastame)
3. UKRAINA: Caroline Polachek - Billions - 82 pkt. (Przemek)
4. LIECHTENSTEIN: Eefje de Visser - Bitterzoet - 78 pkt. (Łosoś)
5. WIELKA BRYTANIA: Jake Bugg - All I Need - 76 pkt. (Morison)
Głosów nie oddała @Darka
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Serdeczne gratulacje dla Sebka za rekordowe, szóste, zdobyte w niecodziennych okolicznościach zwycięstwo oraz dla @Dastame i @Przemek, którzy po dłuższym czasie wrócili na podium.
Dziękuję wszystkim za udział w 51. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was kolega jednak @Liver Do zobaczenia w Żabia Wola City.
Dawid, Przemek, Liver, Fenistil, Rahei, Sebek and Aleks lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Re: WYNIKI
Sob 9 Kwi - 23:10
@Darka COŚ TY NAROBIŁA?!?!?! XD Daj znać czy z Twoimi głosami i tak Polska by się cieszyła ze zwycięstwa. Mega się cieszę, że następna edycja hostowana będzie w mojej gminie. Wszystkie służby w gotowości!
Dawid, Fenistil, Sebek and Morison lubią ten post
Sob 9 Kwi - 23:19
haha leje coza wzrot akcji
BRAWA DLA EYDY ZA 7 MIEJSCE NAJLEPSZA PIOSENKA TEJ EDYCJI I DOWOD NA TO ZE BEZEMNIE IDZIE JEJ BARDZO DOBRZE KOCHAM CIE
BRAWA DLA EYDY ZA 7 MIEJSCE NAJLEPSZA PIOSENKA TEJ EDYCJI I DOWOD NA TO ZE BEZEMNIE IDZIE JEJ BARDZO DOBRZE KOCHAM CIE
Dawid, Łosoś and Sebek lubią ten post
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Sob 9 Kwi - 23:23
Oj, zapomniałam
Fenistil and Sebek lubią ten post
Dawid nie lubi tego postu
- GośćGość
Sob 9 Kwi - 23:26
KarolStark napisał:haha leje coza wzrot akcji
ya lyublyu..
Darka napisał:Oj, zapomniałam
ya... jebłam po prosta hah... zdarzayetsya
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1311
Sob 9 Kwi - 23:38
Brawo Sebek, nawet dobry win. Trochę szok, że w tej edycji w ogóle był utwór po chińsku a że jeszcze wygrał i w dodatku zasłużenie. Kto by to przewidział? No i całe moje Top 3 w pierwszej 10. Ładnie.
Fenistilowi ryzyko się opłaciło, dostał ponad 20 punktów i przeskoczył bottom 3 nawet bez DSQ, brawa dla niego. Ja z tego miejsca dziękuję wszystkim, którzy na mnie zagłosowali. Plan minimum udało się wypełnić + uniknąłem ostatniego miejsca, więc można chlać. Fajny prezent na 24,5. urodziny.
Fenistilowi ryzyko się opłaciło, dostał ponad 20 punktów i przeskoczył bottom 3 nawet bez DSQ, brawa dla niego. Ja z tego miejsca dziękuję wszystkim, którzy na mnie zagłosowali. Plan minimum udało się wypełnić + uniknąłem ostatniego miejsca, więc można chlać. Fajny prezent na 24,5. urodziny.
Fenistil, Drover and Sebek lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 9 Kwi - 23:58
Czyli wracamy do klasycznego ja, Syguu, Liver i Fenistil na dnie. xd Dziękuję za wszystkie punkty! Jestem zadowolony ze swojej propozycji i pomimo słabego wyniku nie zmieniłbym jej.
Winner słaby, ale gratulacje. Edycja była dziwna. Nie była tragiczna, było bardzo mało tragicznych piosenek moim zdaniem, ale też mało takich, które tak serio by mi się spodobały, że puściłbym z siebie. Jedyne takie to "Billions" (które już wcześniej znałem) oraz z nieznanych przeze mnie "Not About Love" i "Come Over" za które dziękuję! "How We Be" i "Bitterzoet" też mają w sobie coś fajnego, ale jeszcze tak w 100% się do nich nie przekonałem.
Powodzenia w następnej edycji i pozostaje życzyć jednego - niech uczestników będzie więcej. Bo ciągle siedzą te same osoby i serio ten konkurs niedługo umrze. Pozapraszajcie znajomych, nie wiem. Aż szkoda patrzeć na to. xd I nie rozumiem decyzji, że tylko zarejestrowani mogą widzieć ten dział, no ale trudno...
Winner słaby, ale gratulacje. Edycja była dziwna. Nie była tragiczna, było bardzo mało tragicznych piosenek moim zdaniem, ale też mało takich, które tak serio by mi się spodobały, że puściłbym z siebie. Jedyne takie to "Billions" (które już wcześniej znałem) oraz z nieznanych przeze mnie "Not About Love" i "Come Over" za które dziękuję! "How We Be" i "Bitterzoet" też mają w sobie coś fajnego, ale jeszcze tak w 100% się do nich nie przekonałem.
Powodzenia w następnej edycji i pozostaje życzyć jednego - niech uczestników będzie więcej. Bo ciągle siedzą te same osoby i serio ten konkurs niedługo umrze. Pozapraszajcie znajomych, nie wiem. Aż szkoda patrzeć na to. xd I nie rozumiem decyzji, że tylko zarejestrowani mogą widzieć ten dział, no ale trudno...
Dawid, Przemek and Liver lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 10 Kwi - 0:04
@Yngwie, nie wiemy czy się obraziłeś na nas, na konkurs czy co, ale to jest zmiana która jest potrzebna. Forum bez PdF też zdechnie.Drover napisał:i serio ten konkurs niedługo umrze. Pozapraszajcie znajomych, nie wiem. Aż szkoda patrzeć na to. xd I nie rozumiem decyzji, że tylko zarejestrowani mogą widzieć ten dział, no ale trudno...
Daniell, Przemek, Fenistil, Drover, Łosoś and Sebek lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 10 Kwi - 0:08
Dawid napisał:@Yngwie, nie wiemy czy się obraziłeś na nas, na konkurs czy co, ale to jest zmiana która jest potrzebna. Forum bez PdF też zdechnie.Drover napisał:i serio ten konkurs niedługo umrze. Pozapraszajcie znajomych, nie wiem. Aż szkoda patrzeć na to. xd I nie rozumiem decyzji, że tylko zarejestrowani mogą widzieć ten dział, no ale trudno...
No dlatego mówię, jak macie znajomych zainteresowanych Eurowizją to pozapraszajcie, bo inaczej ciężko będzie z tym, żeby jacyś nowi przybyli. Ode mnie jest już Olka i była Contratiempo, zapraszałem jeszcze więcej, ale nie byli zainteresowani. Plus nierzadko te piosenki które wystawiamy są podobne, bo jednak nie wszyscy lubią każdy gatunek, jest ktoś kto np. lubi tylko pop i nienawidzi metalu, i wtedy raczej nie da pkt. piosence z tego gatunku. Dlatego i wyniki byłyby bardziej zróżnicowane, i byłoby więcej osób. Teraz Darka nie może brać udziału to już w ogóle będą pustki. Pewnie niektórzy przejdą albo już przeszli na ten drugi konkurs, a nasze PdF jest lepsze!
Przemek lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: