WYNIKI
+3
KarolStark
Sebek
Daniell
7 posters
- marjuzEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1290
WYNIKI
Nie 13 Lis - 23:22
I PÓŁFINAŁ
II PÓŁFINAŁ
Dziękuje za udział w głosowaniu, zapraszam na finał!
- WYNIKI:
- Awansowali:
LITWA: Beatrich - Hands Tied (syguu)
WŁOCHY: Matteo Romano - Casa di specchi (justi578)
ISLANDIA: Ingi Bauer, Ezekiel Carl, Chase Anthony - Áttavilltur (CB93)
SZWECJA: Stella Explorer - Gold Rush (Sebek)
UKRAINA: LATEXFAUNA - Cherkaschyna (Dawid)
FINLANDIA: Lasten Hautausmaa - Sähköisku (zatecki65)
WIELKA BRYTANIA: FLO - Cardboard Box (Aro)
Odpadli:
08 SZWAJCARIA: North Naim - River (cryo_official_profile) - 53 pkt
09 EGIPT: Cairokee ft Abdelrahman Roshdy - A Drop of White (Noaata Beida) (vestmann) - 48 pkt
10 NORWEGIA: Adelén - Ole! (Poland) - 43 pkt
11 NIEMCY: Gregor Hägele - Paracetamol (Radek) - 38 pkt
Punkty finalistów:
78 74 71 61 59 58 55
II PÓŁFINAŁ
- WYNIKI:
- Awansowali:
WYSPY OWCZE: J2 feat. Eivør - Fire Burning in My Heart (Sier)
FRANCA: DONAMARIA - Redmoon (Morison)
HOLANDIA: HAEVN - Kite In a Hurricane (Szymek79)
DANIA: Barselona - Fra Wien Til Rom (marjuz)
TUNEZJA: Emel & Tugay Batgün - Naci En Palestina (KarolStark)
PORTUGALIA: Noiserv - Eram 27 Metros de Salto (Fenistil)
Odpadli:
07 IRLANDIA: Talos - All Ours (Aleks) - 60 pkt
08 BELGIA: EMY - Illusions (Łosoś) - 56 pkt
09 CZECHY: Jordan Haj & Emma Smetana - Higher (Darka) - 52 pkt
10 KAZACHSTAN: Miras Zhugunussov & Mona Songz - Elestetem (Daniell) - 49 pkt
Punkty finalistów:
76 73 70 69 63 60
Dziękuje za udział w głosowaniu, zapraszam na finał!
Dawid lubi ten post
Daniell and cryo_official_profile nie lubią tego postu
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Re: WYNIKI
Pon 14 Lis - 10:06
Słabe wyniki. Irlandia znowu pokrzywdzona, Belgia też powinna na spokojnie wejść.
Łosoś and Aleks lubią ten post
- Klan :
Nie 20 Lis - 23:17
FINAŁ
SCOREWIZ
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
Dziękuję za niesamowite emocje w tej edycji, dobra frekwencję i pełną mobilizację w głosowaniach! Gratulacje dla zadowolonych z wyniku. Następna poprowadzi @Fenistil
SCOREWIZ
- WYNIKI:
1. miejsce TUNEZJA: Emel & Tugay Batgün - Naci En Palestina (KarolStark)
2. miejsce HOLANDIA: HAEVN - Kite In a Hurricane (Szymek79)
3. miejsce FRANCJA: DONAMARIA - Redmoon (Morison)
Wielkie gratulacje dla użytkownika @KarolStark! PDF ląduje po raz pierwszy w Afryce
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
Dziękuję za niesamowite emocje w tej edycji, dobra frekwencję i pełną mobilizację w głosowaniach! Gratulacje dla zadowolonych z wyniku. Następna poprowadzi @Fenistil
Dawid, KarolStark and Sebek lubią ten post
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Nie 20 Lis - 23:17
wygrał gust... wygrała MEGA muza... gratki @KarolStark
Dawid, KarolStark, marjuz and Łosoś lubią ten post
Pon 21 Lis - 7:24
gratki dla wszystkich uczestnikow. Top 10 bardzo ladnie ulozone tylko wyzej widzialbym SZWAJCARIE a poza tym wiekszosc rezultatów mi pasuje
diakuju za bale duze i male... arabskie i palestynskie ljudy v shoku zapraszamy do TUNIS
diakuju za bale duze i male... arabskie i palestynskie ljudy v shoku zapraszamy do TUNIS
Dawid and marjuz lubią ten post
- Klan :
Pon 21 Lis - 12:51
Jako organizator tego konkursu przekazuje najszczersze gratulacje Tunezji, użytkownikowi @KarolStark oraz regionowi Maghrebu. Piosenka z pewnością miała miarę zwycięzcy i mimo że gdy spływały głosy Tunezja nie zawsze była nawet w TOP 3, to spodziewałem się że na koniec wyjdzie na przód - i tak właśnie było.
Fajnie wygląda kolejność w finale. 2 miejsce Holandii zaskakujące lecz i mi utwór się ostatnio wkręcił. HAEVN też kiedyś wystawiłem w PDF z trochę gorszym wynikiem; tu piosenka luźniejsza, zbierające głównie małe i średnie punkty i była o krok od wygranej.
Za 7 miejsce dla dziękuję szczerze; jakoś po wyborze widziałem się w roli flopiary, ale tak nie było. Miejsce obok organizatorek z i - urocze.
Jeśli ktoś nie zauważył, mieliśmy do czynienia z historycznym remisem w 2 półfinale. O awansie nad zdecydowała... większa liczba "5"! (Portugalia dwie, Irlandia jedna). Liczba "12" była taka sama (po 2), "10" było po jednej, 8-7 punktow nie zdobyły oba utwory, "6" znów po jednej. Portugalia finalnie zajęła 5 miejsce więc widać, jak istotne jest głosowanie w półfinale.
Fajnie wygląda kolejność w finale. 2 miejsce Holandii zaskakujące lecz i mi utwór się ostatnio wkręcił. HAEVN też kiedyś wystawiłem w PDF z trochę gorszym wynikiem; tu piosenka luźniejsza, zbierające głównie małe i średnie punkty i była o krok od wygranej.
Za 7 miejsce dla dziękuję szczerze; jakoś po wyborze widziałem się w roli flopiary, ale tak nie było. Miejsce obok organizatorek z i - urocze.
Jeśli ktoś nie zauważył, mieliśmy do czynienia z historycznym remisem w 2 półfinale. O awansie nad zdecydowała... większa liczba "5"! (Portugalia dwie, Irlandia jedna). Liczba "12" była taka sama (po 2), "10" było po jednej, 8-7 punktow nie zdobyły oba utwory, "6" znów po jednej. Portugalia finalnie zajęła 5 miejsce więc widać, jak istotne jest głosowanie w półfinale.
- Hasło do moich głosów na pastebin:
- ch.uj
Fenistil lubi ten post
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Pon 21 Lis - 19:06
Pięknie dziękuję za kolejne podium i wszystkie duże lub mniejsze punkty, muszę odkopać więcej takich ciasteczek ze swojej starej playlisty jak Amanda Mair czy Donamaria, bo jak widać jakością nie odstępują od nowości.
czyli serio wysprzęgliłeś się na wieczorku półfinałowym, że to Portugalia była ostatnim awansującym xD
marjuz napisał:Jeśli ktoś nie zauważył, mieliśmy do czynienia z historycznym remisem w 2 półfinale. O awansie nad zdecydowała... większa liczba "5"! (Portugalia dwie, Irlandia jedna). Liczba "12" była taka sama (po 2), "10" było po jednej, 8-7 punktow nie zdobyły oba utwory, "6" znów po jednej. Portugalia finalnie zajęła 5 miejsce więc widać, jak istotne jest głosowanie w półfinale
czyli serio wysprzęgliłeś się na wieczorku półfinałowym, że to Portugalia była ostatnim awansującym xD
marjuz lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 21 Lis - 22:13
Dzia za 6. miejsce. Spodziewałem się, że się dobrze przyjmie song. Winner przeboski bopowski, ja'tadore po pprostu to wszystko!!!
KarolStark lubi ten post
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Wto 22 Lis - 20:39
Pozwolenia na tym forum: