- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
WYNIKI
Sob 16 Lip - 0:07
WYNIKI FINAŁU 55. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
[You must be registered and logged in to see this link.]
1. FRANCJA: Telenova - Bones - 133 pkt. (Cryo)
2. AUSTRALIA: RY X - Spiral - 78 pkt. (Szymek79)
3. TURCJA: Exhibitionist - Hands - 78 pkt. (Eyida)
4. POLSKA: Azure Ryder - Some Kind Of Love - 74 pkt. (Sebek)
5. PORTUGALIA: Sampa The Great - Final Form - 70 pkt. (Dawid)
Serdeczne gratulacje dla Cryo za niezwykle efektowne, piąte zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 55. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was [You must be registered and logged in to see this link.].
1. FRANCJA: Telenova - Bones - 133 pkt. (Cryo)
2. AUSTRALIA: RY X - Spiral - 78 pkt. (Szymek79)
3. TURCJA: Exhibitionist - Hands - 78 pkt. (Eyida)
4. POLSKA: Azure Ryder - Some Kind Of Love - 74 pkt. (Sebek)
5. PORTUGALIA: Sampa The Great - Final Form - 70 pkt. (Dawid)
WSZYSCY ODDALI SWOJE VOTA
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Serdeczne gratulacje dla Cryo za niezwykle efektowne, piąte zwycięstwo w konkursie!
Dziękuję wszystkim za udział w 55. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was [You must be registered and logged in to see this link.].
Dawid lubi ten post
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Re: WYNIKI
Sob 16 Lip - 0:18
wow jaka cudna topka, dziekuje za win, tylko monako koszmarnei nisko :(
KarolStark and Aleks lubią ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob 16 Lip - 8:33
Wielkie gratulacje za zmiażdżenie konkurencji - z wynikiem 8,87 pkt otrzymanych średnio od każdego uczestnika Cryo mocno przebił swój własny rekord w konkursie (poprzednio 7,47 pkt na osobę w 18. edycji). No i różnicy aż 55 pkt nad drugim miejscem też jeszcze nigdy w PdF nie mieliśmy.
Cieszy mnie, że Portugalia się załapała chociaż do tego top 5, bo na początku słabo to wyglądało. Dla mnie zdecydowanie najlepsza piosenka tej edycji. Mniej cieszy moje ostatnie miejsce, ale patrząc na gusta muzyczne tych którzy wzięli udział i na to jaki gatunek wystawiłem, nie spodziewałem się niczego więcej. Dobrze, że chociaż nie ma tego zera, a nawet dwucyfrowy wynik udało się uciułać.
Cieszy mnie, że Portugalia się załapała chociaż do tego top 5, bo na początku słabo to wyglądało. Dla mnie zdecydowanie najlepsza piosenka tej edycji. Mniej cieszy moje ostatnie miejsce, ale patrząc na gusta muzyczne tych którzy wzięli udział i na to jaki gatunek wystawiłem, nie spodziewałem się niczego więcej. Dobrze, że chociaż nie ma tego zera, a nawet dwucyfrowy wynik udało się uciułać.
Dawid, Aleks and cryo_official_profile lubią ten post
- justi578Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 221
Nie 17 Lip - 13:25
Ja to jestem w szoku, bo myślałam, że tym razem ostatnie miejsce będzie należeć do mnie, a tu zasko Dziękuję za wszystkie punkty
Zwycięska piosenka genialna, jeden z moich faworytów, więc mega się cieszę, że wygrała, ale jak dla mnie od początku to było wiadome
Zwycięska piosenka genialna, jeden z moich faworytów, więc mega się cieszę, że wygrała, ale jak dla mnie od początku to było wiadome
Pozwolenia na tym forum: