AZERBEJDŻAN: Chingiz (Truth)
+13
Iker
Aro
Sebek
Fenistil
Morison
IgorBielak
Ilona
mercator
Liver
iguś
Drover
Skrzeczek
Łosoś
17 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
Ile punktów przyznał(a)byś azerskiemu utworowi?
- IkerUżytkownik
- Liczba postów : 154
Re: AZERBEJDŻAN: Chingiz (Truth)
Czw Mar 14, 2019 4:17 pm
Ilona napisał:To ja Ikerze mam chyba podobny gust muzyczny do Ciebie <3 Azerbejdżan i Malta to moi faworyci i słucham ich najczęściej..
Maltę też lubię w tym roku, a z reguły mam alergię na propozycje z Malty.
- BlainersUżytkownik
- Liczba postów : 17
Nie Mar 17, 2019 10:39 am
Nie jest to może materiał na zwycięstwo, ale bardzo mi się podoba. Piosenka też nie jest zła. Zalatuje mi trochę EQUINOXem, nie maczał przypadkiem ktoś od nich przy tym palców?
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Nie Mar 17, 2019 11:44 am
Blainers napisał:Zalatuje mi trochę EQUINOXem, nie maczał przypadkiem ktoś od nich przy tym palców?
Maczał, chyba nawet było o tym gdzieś na forum mówione
- KubaUżytkownik
- Liczba postów : 155
Pon Mar 18, 2019 9:10 am
Szczerze dziwi mnie, że tegoroczny Azerbejdżan póki co jest tak lekceważony, chociażby przez bukmacherów. Jest porządna produkcja, póki co świetny teledysk, nowoczesne elementy muzyczne z przyjemnym utworem wpadającym w ucho za pierwszym razem, a do tego przykuwający wzrok wokalista. O ile ktoś tu się nie wyjedzie na niebanalnym (tak myślę) refrenie, myślę, że Chingiz może być czarnym koniem tegorocznej edycji
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Sob Mar 23, 2019 6:15 pm
Długo miałem tę piosenkę gdzieś w bottom 5, ale niedawno odkryłem, że w sumie całkiem lubię ten refren i że przedwcześnie spisałem ją na straty. Zwrotki wciąż mnie nie przekonują, a teledysk jest zupełnie nie w moim guście, ale teraz widzę w całości pewien potencjał i być może występem na żywo Chingiz przekona mnie na tyle, żebym mu życzył awansu.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Czw Kwi 11, 2019 5:09 pm
Wszystko zostało już napisane, podzielam zdanie osób które dostrzegły ciekawe zwrotki i mniej ciekawy refren który dla mnie jest na tyle irytujący że nie mam ochoty powracać więcej do tej piosenki, w tym momencie wolę posłuchać Białorusi
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: