HOLANDIA: Waldeck feat. Patrizia Ferrara - Never Let You Go
+2
Łosoś
Fenistil
6 posters
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
HOLANDIA: Waldeck feat. Patrizia Ferrara - Never Let You Go
Sob 9 Mar - 1:57
Hej wszystkim!
Swoją przygodę z nowym konkursem postanowiłem rozpocząć w barwach Holandii. Na pierwszy ogień idzie pan, którego niektórzy mogą już kojarzyć z pewnej edycji wakacyjnej za czasów KP, a mianowicie Waldeck. Do utworu Never Let You Go swojego wokalu użyczyła mu tym razem Patrizia Ferrara.
Życzę miłego słuchania.
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Re: HOLANDIA: Waldeck feat. Patrizia Ferrara - Never Let You Go
Sob 9 Mar - 2:15
Świetny utwór, lekko szokłem szczerze, bo Waldecka pamiętam z "Sha-Lala-La" i doskonale pamiętam sporą niechęć do tego utworu, tu zaś jest inaczej. Bardzo dobra warstwa instrumentalna z użyciem trąbek, utwór się wkręcił już za pierwszym razem, głos wokalistki świetnie tu pasuje + całość się zapewne wyróżni pomiędzy resztą songów, (takie retro ogółem). Jestem na tak. Powodzenia
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Sob 9 Mar - 2:24
hah od razu widać kto to wystawił xD TU TURI TU TU TU TURI TU tak mocno wchodzi w głowę <3
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 9 Mar - 10:29
Ciekawa piosenka, tak jak Dastame napisał, od razu słychać, że właśnie ty to zgłosiłeś. Interesujący wybór, podoba mi się. Powodzenia.
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Sob 9 Mar - 11:05
Niesamowita piosenka - czuję w niej trochę nasze polskie piosenki z dawnych czasów... Bardzo wchodzi w pamięć, niesamowicie się wyróżnia i ta trąbeczka mmm… Również jestem na tak - powodzenia!
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Sob 23 Mar - 19:28
Dokładnie takiej Fenistilowej muzy mi brakowało! Moje pierwsze skojarzenie to "Bombonierka" i uczucia do utworu mam bardzo zbliżone jak przy tamtym hicie. Świetny swingowy klimacik od razu zaprasza do ruszenia swoim ciałem ;3 Na ogromny plus bardzo kreatywny teledysk! Widzimy się w finale
Pozwolenia na tym forum: