WYNIKI
+3
Fenistil
Radek
vv.
7 posters
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
WYNIKI
Nie 22 Paź - 22:57
I PÓŁFINAŁ
II PÓŁFINAŁ
Podobno to dziwna edycja - wyniki też są dziwne, czy jednak spodziewane? Dajcie znać w komentarzach!
- WYNIKI:
- Awansowali:
FRANCJA: November Ultra - novembre (KarolStark)
POLSKA: Mery Spolsky - MARIA PRZED OŁTARZEM (Daniell)
LIBAN: Mashrou' Leila - Djin (Drover)
TUNEZJA: Barbara Pravi - Lève-toi ft. Emel Mathlouthi (Sebek)
WIELKA BRYTANIA: Kero Kero Bonito - Flamingo (Fenistil)
DANIA: Scarlet Pleasure - What A Life (Traveler)
Odpadli:
07 NORWEGIA: Emelie Hollow - I Don't Believe It (vestmann) - 57 pkt
08 HISZPANIA: Ruth Lorenzo - Crisálida (Radek) - 50 pkt
09 UKRAINA: KRUTЬ - ОK (justi578) - 47 pkt
10 SZWAJCARIA: Hell Boulevard - Satan in Wonderland (yngve) - 35 pkt
Punkty finalistów:
79 76 74 71 71 68
II PÓŁFINAŁ
- WYNIKI:
- Awansowali:
PORTUGALIA: iolanda, SOLUNA & Luar - Contigo (syguu)
WŁOCHY: Nu Genea - Vesuvio (Morison)
WYSPY OWCZE: Lea Kampmann - Ghost (Aro)
SAN MARINO: Raffaella Carrà - Bolero (vv.)
AUSTRALIA: San Cisco - Skin (Łosoś)
SZWECJA: Kleerup feat. Lykke Li - Until We Bleed (Szymek79)
GRUZJA: Natalia Nakopia - No Love (marjuz)
Odpadli:
08 MACEDONIA PÓŁNOCNA: Area - Oci Angelski (Batiooo) - 50 pkt
09 SERBIA: SebastiAn - THIRST (Dawid) - 47 pkt
10 BELGIA Jacques Brel - Ces gens-là (zatecki65) - 43 pkt
11 FINLANDIA: Killer - Naughty Boy (CB93) - 39 pkt
Punkty finalistów:
79 72 68 66 61 58 55
Podobno to dziwna edycja - wyniki też są dziwne, czy jednak spodziewane? Dajcie znać w komentarzach!
- vv.Użytkownik
- Klan :
Liczba postów : 53
Pon 23 Paź - 2:28
Bardzo dziękuję za historyczny awans - w KP sobie nań poczekałem bodaj z dwie lub trzy edycje, a tu poszło tak pięknie od razu Cieszę się mocno!!
Proszę o wybaczenie nieobecności na wieczorku - wróciłem chwilowo w rodzinne strony i offline zdecydowanie przeważył nad onlinem. Gratuluję wszystkim awansującym - tym, którym tym razem zabrakło szczęścia pokrzepiam; do usłyszenia w Finale
Proszę o wybaczenie nieobecności na wieczorku - wróciłem chwilowo w rodzinne strony i offline zdecydowanie przeważył nad onlinem. Gratuluję wszystkim awansującym - tym, którym tym razem zabrakło szczęścia pokrzepiam; do usłyszenia w Finale
Daniell, marjuz, Fenistil and Radek lubią ten post
- RadekUżytkownik
- Liczba postów : 106
Re: WYNIKI
Wto 24 Paź - 12:40
Trochę bym pozmieniał te wyniki, ale takie życie... Nie znacie się po prostu - żart, żeby nie było
Szkoda mi Norwegii - klimatyczna piosenka
Szkoda mi Norwegii - klimatyczna piosenka
vestmann lubi ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 29 Paź - 22:43
FINAŁ
SCOREWIZ
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
Serdeczne gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wyniku. A my ani na moment się nie zatrzymujemy! Już za moment kolejną edycję poprowadzi dla nas @Dawid.
Hasło do moich głosów: subwencja
SCOREWIZ
- WYNIKI:
1. miejsce FRANCJA: November Ultra - novembre (KarolStark)
2. miejsce WYSPY OWCZE: Lea Kampmann - Ghost (Aro)
3. miejsce LIBAN: Mashrou' Leila - Djin (Drover)
Po krótkiej przerwie KarolStark wraca z mocnym przytupem! Publika wyraźnie pokazała, że jego muzyka jest nam w tym konkursie potrzebna.
I PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
II PÓŁFINAŁ
SCOREWIZ
- WYNIKI:
Serdeczne gratulacje dla wszystkich zadowolonych z wyniku. A my ani na moment się nie zatrzymujemy! Już za moment kolejną edycję poprowadzi dla nas @Dawid.
Hasło do moich głosów: subwencja
Dawid, KarolStark, Drover and Sebek lubią ten post
- SebekUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 710
Nie 29 Paź - 23:02
ogromne brawa dla siostry @KarolStark za zasłużony win w tym kąkursie, w ramach nagrody za zwycięstwo otrzymujesz ten słodki kuferek
Dawid, KarolStark, marjuz, Fenistil and CB93 lubią ten post
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Nie 29 Paź - 23:05
Nie wiem czego się spodziewałem po tym wynikach, ale jednak szkoda, że moi główni faworyci wylądowali poza top10. Cóż, dla mnie "Flamingo" i 'Vesuvio" genialne piosenki! Ale chociaż "novembre" wygrało, też bardzo fajny utwór. Dziękuję za 3 miejsce, cieszę się, że tak się wam spodobało jak mi. Dawno nie byłem na podium i nie liczyłem nawet na jakiś mega sukces, ale na razie ta seria mnie zaskakuje swoimi werdyktami.
Widzimy się w kolejnej edycji, która mam nadzieję, że będzie interesująca, bo wybór jest spory...
Widzimy się w kolejnej edycji, która mam nadzieję, że będzie interesująca, bo wybór jest spory...
KarolStark, marjuz, Fenistil and Morison lubią ten post
Nie 29 Paź - 23:30
Sebek napisał:ogromne brawa dla siostry @KarolStark za zasłużony win w tym kąkursie, w ramach nagrody za zwycięstwo otrzymujesz ten słodki kuferek
dziekuje są PRZEPYSZNE
gratulacje dla wszystkich biorących udział. Bardzo ciesze sie z w top3. Wyżej dałbym i wyniki byłyby idealne. Dziekuje za wszystkie punkciki male i duże, ktore przyczynily sie do mojego czwartego zwycięstwa. Podczas 78. edycji widzimy się w stolicy Korsyki Ajaccio. (tam urodzila sie Alizée)
Dawid, marjuz, Drover, Sebek, vv. and CB93 lubią ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pon 30 Paź - 18:59
Gratulacje @KarolStark! Utwór nie dość, że w Twoim stylu to całkiem nietypowy i po prostu udany. viva la francja
Dziękuję nielicznym tym, którzy docenili mój art. Wynik Belgium to za to zbrodnia na art'cie. Żeby 6 osób dało utwór na dno to już naprawdę apogeum. No cóż, mamy czasy pochwalające przeciętność. Na plus wysokie miejsce Owczych i Szwecji! Gruzja myślałem, że ostatecznie skończy nieco wyżej, ale wciąż top10.
Dziękuję nielicznym tym, którzy docenili mój art. Wynik Belgium to za to zbrodnia na art'cie. Żeby 6 osób dało utwór na dno to już naprawdę apogeum. No cóż, mamy czasy pochwalające przeciętność. Na plus wysokie miejsce Owczych i Szwecji! Gruzja myślałem, że ostatecznie skończy nieco wyżej, ale wciąż top10.
KarolStark and marjuz lubią ten post
Pozwolenia na tym forum: