WYNIKI
+11
CB93
Yngwie / admin
Daniell
Fenistil
KarolStark
Dastame
Morison
Dawid
Liver
Xytros
Łosoś
15 posters
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 31 Lip - 23:10
OTO FINALIŚCI:
ISLANDIA
ROSJA
KAZACHSTAN
AUSTRIA
NIEMCY
LIBAN
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
7. LUKSEMBURG: Arthur Pirozhkov – Zacepila (61 pkt.)
8. ARMENIA: Verka Serduchka - HOP HOP HOP (48 pkt.)
9. UKRAINA: LOBODA - Allo (48 pkt.)
10. HOLANDIA: Vince Staples - BagBak (44 pkt.)
11. WĘGRY: Binky - Fireflies (36 pkt.)
12. SZWECJA: Tyler, The Creator - LUMBERJACK (34 pkt.)
Ostatnia awansująca piosenka zgromadziła 63 punkty.
_______________________________________________________________________________________________________________
OTO FINALIŚCI:
SZWAJCARIA
BELGIA
FRANCJA
IRLANDIA
GRUZJA
NORWEGIA
DO FINAŁU NIE AWANSOWALI:
7. FINLANDIA: Anna Abreu - Stereo (65 pkt.)
8. SERBIA: Hurricane - Do Neba (55 pkt.)
9. WIELKA BRYTANIA: Olya Polyakova - Ej, sekundochku (51 pkt.)
10. PORTUGALIA: MEROL - Lekker Met De Meiden 43 pkt.)
11. AUSTRALIA: K/DA - MORE (39 pkt.)
12. ESTONIA: Clara Rubensson - Irreplaceable (34 pkt.)
Ostatnia awansująca piosenka zgromadziła 66 punktów.
serdeczne podziękowania dla wszystkich obecnych na wynikach za wyśmienitą atmosferę XD
_______________________________________________________________________________________________________________
KarolStark, Liver and CB93 lubią ten post
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
Re: WYNIKI
Sob 31 Lip - 23:31
Za wszystkich, którzy nie docenili wielkiej diwy Lobodas oraz wspaniałych sisek Hurykanek... molitva
Łosoś lubi ten post
- DarkaUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 282
Sob 31 Lip - 23:57
Jak to Serbia i Australia nie weszły do finału? Skandal
- GośćGość
Nie 1 Sie - 0:00
najwieksza zbrodnia pdfu to nie wpuszczenie holandii do finalu, masakra z wami ale nie jestem zaskoczony, u siebie szkoda mi portugalii i troche australii, sowjego awansu nie spodziewalem sie, dziex
- ŁosośModerator
- Klan :
Liczba postów : 1591
Nie 1 Sie - 0:06
dzia za awans tym razem nie bylo hot flopa, ale to co zrobilyscie bosskim hurykankom i art lobodas to niesmieszny zart
.....................................
Aleks lubi ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Nie 1 Sie - 2:10
Mega dzia za awans misie <3 Myslalem ze sie nie uda bo nie uznacie tego za umpa umpa ale skoro zostal dopuszczony to edycji to powinien byc oceiany jak normalny song w niej i wy odjazdowe dupery tak go ocenilyscie wszystkie mam nadzieje <3 . Z mojego semi szkoda mi Finlandii całkiem spoko piosenka a i odpadniecie serbii to szok dla mnie maksymalny . Wy chyba sie uwzielyscie na biednego polanda czekam na dzien w ktorym zostanie doceniony kc was wszystkie max
- XytrosUżytkownik
- Liczba postów : 70
Nie 1 Sie - 5:20
Co za wyniczki..
W moim półfinale najbardziej brakować mi będzie Luksemburga. Najważniejsze przynajmniej, że dwa inne koszmarki zdołały przepaść.
W drugim półfinale są już nieco większe straty, największą z nich jest chyba brak w finale, ale rekompensuje ją awans innego państwa, za którego będę trzymał bardzo mocno kciuki, za jak najlepszy rezultat.
W moim półfinale najbardziej brakować mi będzie Luksemburga. Najważniejsze przynajmniej, że dwa inne koszmarki zdołały przepaść.
W drugim półfinale są już nieco większe straty, największą z nich jest chyba brak w finale, ale rekompensuje ją awans innego państwa, za którego będę trzymał bardzo mocno kciuki, za jak najlepszy rezultat.
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Nie 1 Sie - 7:49
Wyniki idealne nie są, aczkolwiek połowa piosenek zgodnych z tematem i w dodatku dobrych, przeszła. Zdecydowanie szkoda Luksemburga. Australia nie dość, że zatopiona to jeszcze tak głęboko, niezasłużenie. Serbia z UK mimo że to nie było do końca to również powinny przejść. Dziękuję za kolejny już z rzędu (jak to brzmi) awans. Obiecuję, że to już się więcej nie powtórzy. Kosovo je Srbija.
Nie 1 Sie - 11:19
Nigdy nie sądziłem, że to napiszę, ale szczerze szkoda mi Hurricanek, bo na prawdę to była dobra piosenka na tą edycję - zamiast tego do finału przeszła jedna piosenka, która nijak się ma do tej edicjone. No i moje zakonnice poległy 1 punktem, przez co zmuszony jestem do rzucenia klątwy - módlcie się do patronek forum św. Valentiny i Manjoli i żałujcie za ten występek.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Nie 1 Sie - 12:55
Pośród awansujących z 1. półfinału mocno przeszkadza mi brak Holandii i Luksemburga. Na szczęście mamy w finale art Liban i art Niemcy. Drugi półfinał był bardziej wyrównany, ale flop Portugalii to absolutny skandal... Znowu awansowało nijakie brzdąkanie zamiast wyrazistych propozycji. Australię i Wielką Brytanię też widziałbym przynajmniej tuż pod kreską.
Wielkie dzia za trzeci z rzędu flop i drugie z rzędu ostatnie miejsce w semi.
Wielkie dzia za trzeci z rzędu flop i drugie z rzędu ostatnie miejsce w semi.
- MorisonUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 619
Sob 7 Sie - 22:33
WYNIKI FINAŁU 42. EDYCJI PIOSENKI DLA FORUM
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/462370/pdf42final/cfTLcmXn
1. LIBAN: TootArd - Open Sesame - 155 pkt. (KarolStark)
2. BELGIA: Agnes - 24 Hours - 133 pkt. (Łosoś)
3. SZWAJCARIA: GusGus feat. Vök - Higher - 124 pkt. (Daniell)
4. HISZPANIA: Petite Meller - Baby Love - 123 pkt. (Sebek)
5. KAZACHSTAN: Topic x Bebe Rexha - Chain My Heart - 122 pkt. (Rahei)
WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/457296/pdf42/ZKSqUmzH
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/458553/pdf402/Xtf2xFuN
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serdeczne gratulacje dla KarolaStarka za efektowne zwycięstwo tuż po powrocie do konkursu!
Dziękuję wszystkim za udział w 42. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/462370/pdf42final/cfTLcmXn
Votów nie oddał @Poland (w finale).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYNIKI 1. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/457296/pdf42/ZKSqUmzH
WYNIKI 2. PÓŁFINAŁU
https://scorewiz.eu/scoreboard/view/458553/pdf402/Xtf2xFuN
Serdeczne gratulacje dla KarolaStarka za efektowne zwycięstwo tuż po powrocie do konkursu!
Dziękuję wszystkim za udział w 42. edycji PdF. Do zobaczenia w kolejnej, którą poprowadzi dla Was @Liver.
Dawid, KarolStark, Liver, Łosoś and Aleks lubią ten post
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Sob 7 Sie - 22:37
Edycja komediowa dobrze ze juz koniec mam nadzieje ze w nastepnej wrocimy na dobre tory siostry gratulacja karol stark
dzia za pła wszytskie
dzia za pła wszytskie
KarolStark lubi ten post
Sob 7 Sie - 23:03
Morison napisał:
Top 5 tej edycji bardzo mi się podoba. Co do reszty to jednak trochę wyżej widziałbym Austrię. Dziękuję za punkty od wszystkich uczestników tej edycji co przełożyło się na moją drugą wygraną w PdF. Na kolejną edycję zapraszam WAS do Bejrutu!
Dawid, Daniell, KarolStark, Darka, Łosoś, Sebek, Aleks and CB93 lubią ten post
- FenistilEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1948
Nie 8 Sie - 2:10
Bardzo dobry zwycięzca już którąś edycję z rzędu nastraja mnie mocno pozytywnie do tego konkursu. "Open Sesame" jest ciekawe, ma swoją orientalną tożsamość, a jednocześnie w moim odczuciu świetnie wpasowuje się w tematykę edycji. Skoro już o tym mowa, to pomimo sporych kontrowersji edycję uważam za udaną. To naprawdę ciekawe na jak wiele różnych sposobów podeszliśmy do interpretacji takiego - jak się okazuje - niejednoznacznego określenia jak "umpa-umpa". Przyznam się, że przy ocenie oprócz samej piosenki brałem pod uwagę również tę interpretację. Starałem się jednak nikogo na tej podstawie całkowicie nie dyskwalifikować jeśli tylko piosenka się broni. Czysto muzycznie najbardziej do gustu przypadła mi Gruzja.
Swoje 10. miejsce w tej edycji przyjmuję z zadowoleniem. Co prawda wiadomo, że po wejściu do finału apetyty na wynik od razu rosną, ale najważniejsze, że plan minimum w finale czyli miejsce w top 10 udało się zrealizować. I tak przed edycją możliwości na ten awans raczej nie brałem zbyt poważnie pod uwagę, ale na szczęście piosenka chyba nieźle wstrzeliła się waszym zdaniem w tematykę edycji, a do tego miałem bardzo korzystne losowanie półfinału.
Swoje 10. miejsce w tej edycji przyjmuję z zadowoleniem. Co prawda wiadomo, że po wejściu do finału apetyty na wynik od razu rosną, ale najważniejsze, że plan minimum w finale czyli miejsce w top 10 udało się zrealizować. I tak przed edycją możliwości na ten awans raczej nie brałem zbyt poważnie pod uwagę, ale na szczęście piosenka chyba nieźle wstrzeliła się waszym zdaniem w tematykę edycji, a do tego miałem bardzo korzystne losowanie półfinału.
CB93 lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Nie 8 Sie - 7:22
Chyba jest jakiś błąd w semi, bo Norwegia dała sobie 2 pkt xd
Dawid, iguś, Fenistil, Łosoś and Sebek lubią ten post
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Pozwolenia na tym forum: