GRECJA: Malou - Ores Aixmis
+3
Aro
Dastame
Aleks
7 posters
- AleksUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 948
GRECJA: Malou - Ores Aixmis
Nie 21 Kwi - 21:15
W 3. Edycji PdF, Grecję reprezentować będzie Malou z utworem "Ores Aixmis".
Και γυρίζω τις ώρες της αιχμής
Σε γυρεύω μα που να φανταστείς
Δε χωράει στο μυαλό σου, στον καημό σου
Πως σου είμαι ειλικρινής
Έρωτα μου μεγάλε, στο φινάλε δεν αντέχω πια
Άλλη αγκαλιά
Δε χωράει στο μυαλό σου, στον καημό σου
Πως σου είμαι ειλικρινής
Έρωτα μου μεγάλε, στο φινάλε δεν αντέχω πια
Άλλη αγκαλιά
- DastameUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 901
Re: GRECJA: Malou - Ores Aixmis
Wto 23 Kwi - 18:30
Po średniej dla mnie Marysi mamy teraz powrót do czegoś co mi się podoba. Nie wiem czy tak bardzo jak Twój wybór w pierwszej edycji (muszę się jeszcze osłuchać) ale na pewno jest to mega przyjemne. Język tylko dodaje temu utworowi klimatu. Szczególnie podobają mi się te długie dźwięki w 1:20 i 2:34
Powodzenia ^^
Powodzenia ^^
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
Czw 25 Kwi - 11:15
Zacznijmy od tego, że grecki jest niesamowicie melodyjny A sama piosenka dość przyjemna, chociaż jeszcze niczego nie urwała. I trochę kojarzy mi się z wyborem z pierwszej edycji - tutaj też czuję delikatny vibes utworów z zeszłej dekady. Jednak to nie wada, ogólnie nie jest źle, na pewno sam z siebie jeszcze do tej piosenki wrócę.
- GośćGość
Czw 25 Kwi - 19:17
No i kolega zaserwował nam smaczki językowe hehe piosenka nie musi być w języku angielskim, żeby mogła się wybić i już było tego wiele przykładów.
Twój wybór z początku uznałem, że to będzie ballada, która chwyci za serce, po chwili usłyszałem bardziej popowo rytmiczne wstawki i się nieco zdziwiłem, choć wciąż dobrze mi się słuchało, więc i wrażenia pozostały na plus.
Życzę lepszego rezultatu, niż miałeś edycję temu!
Twój wybór z początku uznałem, że to będzie ballada, która chwyci za serce, po chwili usłyszałem bardziej popowo rytmiczne wstawki i się nieco zdziwiłem, choć wciąż dobrze mi się słuchało, więc i wrażenia pozostały na plus.
Życzę lepszego rezultatu, niż miałeś edycję temu!
- LiverEkspert Eurowizji
- Klan :
Liczba postów : 1312
Czw 25 Kwi - 21:38
Wcale nie musiałeś wystawiać utworu po grecku a zrobiłeś to. Miło Muzycznie to jednak dosyć zwyczajny pop. Tak jak w 1. edycji, piosenka brzmi momentami na odrobinę więcej lat niż naprawdę ma, ale akurat tutaj mi to odpowiada.
- DroverUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 782
Sob 27 Kwi - 18:21
Dość zwyczajna radiowa piosenka, ale rzeczywiście wyróżnia się językiem za co plus. Powodzenia.
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Pią 3 Maj - 18:54
Trochę typowa sieczka południowego wielkiego przemysłu muzycznego. Piosenka nieco broni się magnetyzującym wokalem i manierą śpiewania. Edycję temu zawiesiłeś sobie poprzeczkę bardzo wysoko, więc chwila oddechu może dobre zrobi. Powodzonka i tak.
- WilkUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 680
Pon 6 Maj - 17:51
No i tym razem miło się tego słucha, bardzo fajna pioseneczka jak na poziom ogólny tej edycji czyli podobnie jak przy Twoim wyborze w 1 edycji - jestem zadowolony bo jak wiesz póki co jedynie Twoja polska piosenka nie przypadła mi zupełnie do gustu. Powodzenia w finale
Pozwolenia na tym forum: