Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Wilk
Wilk
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 680

ARMENIA: Tamar Kaprelian - New Day Empty ARMENIA: Tamar Kaprelian - New Day

Czw 25 Kwi - 19:55

:sarmenia: ARMENIA :sarmenia: wita w trzeciej edycji, tym razem reprezentantką zostaje Tamar Kaprelian

ARMENIA: Tamar Kaprelian - New Day 26n333m3
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

ARMENIA: Tamar Kaprelian - New Day Empty Re: ARMENIA: Tamar Kaprelian - New Day

Pią 26 Kwi - 0:05
Tamar ❤ - kolejny bardzo dobry wybór zarówno jeśli chodzi o utwór jak i jego wykonawcę. Uśmiech Czuję się trochę, jakbym słuchał amerykańskiego schoolrocka sprzed dekady, co jest oczywiście bardzo dobrym, sentymentalnym skojarzeniem. Szeroki uśmiech Muszę przyznać jednak, że nie spodziewałem się tego gatunku w wykonaniu Tamar... Może przez Ari Ari naszyła na siebie u mnie taką etniczno - folkowo - popową łatkę... Bardzo mnie cieszy jednak taki utwór w jej wykonaniu. Uśmiech Powodzonka! Wink
Aro
Aro
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Eurofan

Liczba postów : 919

Pon 6 Maj - 19:06
Trochę po czasie, ale wpadam z wizytą. Znam New Day od kilku lat, bardzo często kiedyś słuchałem i miałem nawet plany, aby gdzieś to do KP wcisnąć. Cóż, niestety mi się nie udało, a tym bardziej szkoda, że tutaj zabrakło do awansu. Szalenie sympatyczny numer, który na pewno byłby miłym urozmaiceniem finału :(

offtop:
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: