Eurowizja 2025: Forum Fanów Konkursu
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Dawid
Dawid
Administrator
Administrator
Klan : Murzita

Liczba postów : 2288

POLSKA: Stachursky - Doskozzza Empty POLSKA: Stachursky - Doskozzza

Pią Kwi 26, 2019 11:50 pm
POLSKA: Stachursky - Doskozzza GZNk9kpTURBXy84ZGE0Zjc0NDdmYTk0MjM2NzNhYWFmY2M0NGQ2MjBlNi5wbmeSlQMBFM0Cp80BfZMFzQMUzQG8gaEwAQ

Przepraszam każdego kto uzna ten wybór za zbyt oczywisty, reszta moich pomysłów jednak zahaczałaby już zbyt mocno o 'joke entry' lub sam nie byłem do końca przekonany. Dlategoż wystawiam utwór do którego nie mam żadnych wątpliwości! "Doskozzza" zaprowadzi Was w intergalaktyczną wixę bez jakichkolwiek granic ludzkiej świadomości. Stachursky kontynuuje po 10 latach przerwy swoje dosko-uniwersum i jego zasługi dla muzyki nie mogą zostać niezauważone przez :poland: Polskę!

Ostatnio zmieniony przez Dawid dnia Sob Kwi 27, 2019 12:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Fenistil
Fenistil
Ekspert Eurowizji
Ekspert Eurowizji
Klan : Björkman

Liczba postów : 1948

POLSKA: Stachursky - Doskozzza Empty Re: POLSKA: Stachursky - Doskozzza

Sob Kwi 27, 2019 12:03 am
Dosłownie kilka dni temu przyszła mi do głowy myśl, że to bardzo dziwne, że nikt tego w "Polskich Artystach" nie wystawił. Wink Jak najbardziej rozumiem fenomen utworu i choć elektronika porywa mnie dużo rzadziej od innych gatunków, to tutaj bez problemu jest w stanie utrzymać moje zainteresowanie przez całe pięć i pół minuty trwania - co robi wrażenie.

Plus za memiczność i rycie bani, a minus za kotletowość (tyle o tym było w internetach, że nawet ja znam). Choć pewnie jak zwykle znajdzie się ktoś z PdF-owiczów, kto się jakoś od tego uchował i teraz będzie miał okazję poznać.

Powodzenia!
Kuba
Kuba
Użytkownik
Użytkownik
Liczba postów : 155

Sob Kwi 27, 2019 12:07 am
Cóż za wspaniały wybór!

Akurat słuchałem, bez kitu.

Dałbym

12 / 12
Gość
Gość

Sob Kwi 27, 2019 1:02 pm
to nawet ironicznie nie jest zabawne Xd
Aleks
Aleks
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Murzita

Liczba postów : 948

Sob Kwi 27, 2019 5:46 pm
W.O.W - cóż za wspaniały wybór, szczerze powiedziawszy nigdy nie słyszałem niczego podobnego (normalnie jakbym był na jakimś haju :bounce:  Szeroki uśmiech ). Choć nie jestem ogromnym fanem dużej ilości elektroniki, to czuję się po tych 5 minutach z kawałkiem ogromnie zainteresowany utworem. Wink Kolejny dobry wybór z :poland: Polski - powodzenia! Szeroki uśmiech
Morison
Morison
Użytkownik
Użytkownik
Klan : Labadziara

Liczba postów : 619

Czw Maj 02, 2019 1:37 pm
@Dawid, Ty zwyrodnialcu.

Aleks napisał:W.O.W - cóż za wspaniały wybór, szczerze powiedziawszy nigdy nie słyszałem niczego podobnego (normalnie jakbym był na jakimś haju :bounce:  Szeroki uśmiech ).

Spoiler:
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: