CZECHY: Lordofon - Francoise Hardy
+3
Dawid
Daniell
Aro
7 posters
- AroUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 919
CZECHY: Lordofon - Francoise Hardy
Pon 2 Wrz - 20:53
Ahoj!
Po trzech seriach tułaczki po różnych wyspach czas wrócić do Europy kontynentalnej. A moją czeską przygodę zaczynam od zespołu, na który od daaawna planowałem postawić w konkursie. No i tak sobie chłopaki czekały, czekały, aż się doczekały. I w sumie odkąd tylko podjąłem decyzję, że w tej serii osiedlam się w Europie Środkowej to dość mocno się zastanawiałem na który utwór z twórczości Lordofonu postawić. Ostatecznie wybór padł na singiel z płyty Passe (gorąco polecam!), z którym ostatnio dość mocno rezonuję.
skrót od 1:53
Rahei lubi ten post
- cryo_official_profileUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 164
Re: CZECHY: Lordofon - Francoise Hardy
Wto 3 Wrz - 21:11
bop straszny
Aro lubi ten post
- DaniellUżytkownik
- Klan :
Liczba postów : 639
Wto 3 Wrz - 21:15
cryo_official_profile napisał:bop straszny
Hejka, wracasz?
Aro lubi ten post
- Klan :
Wto 3 Wrz - 21:16
nw organizatorki nie namawiaja jakos i nie zachecaja nadawcuw do powrotuDaniell napisał:cryo_official_profile napisał:bop straszny
Hejka, wracasz?
Aro lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 3 Wrz - 21:27
why takie okropne pomówienia stosuje. zapraszamycryo_official_profile napisał:nw organizatorki nie namawiaja jakos i nie zachecaja nadawcuw do powrotu
Aro lubi ten post
- Klan :
Wto 3 Wrz - 21:28
prosze mi powiedziec jakie benefity bede miala wynikajace z naszej spul pracyDawid napisał:why takie okropne pomówienia stosuje. zapraszamycryo_official_profile napisał:nw organizatorki nie namawiaja jakos i nie zachecaja nadawcuw do powrotu
Aro lubi ten post
- DawidAdministrator
- Klan :
Liczba postów : 2288
Wto 3 Wrz - 21:46
- darmowy wstęp na bankiety (wieczorki na w2g)cryo_official_profile napisał:prosze mi powiedziec jakie benefity bede miala wynikajace z naszej spul pracyDawid napisał:why takie okropne pomówienia stosuje. zapraszamycryo_official_profile napisał:nw organizatorki nie namawiaja jakos i nie zachecaja nadawcuw do powrotu
- wzrost ciśnienia (podczas wyników)
- doznania artystyczno-erotyczne
Aro lubi ten post
- Klan :
Wto 3 Wrz - 21:47
przekonala mnie pani, prosze wyslac umwoeDawid napisał:- darmowy wstęp na bankiety (wieczorki na w2g)cryo_official_profile napisał:prosze mi powiedziec jakie benefity bede miala wynikajace z naszej spul pracyDawid napisał:why takie okropne pomówienia stosuje. zapraszamycryo_official_profile napisał:nw organizatorki nie namawiaja jakos i nie zachecaja nadawcuw do powrotu
- wzrost ciśnienia (podczas wyników)
- doznania artystyczno-erotyczne
Dawid, marjuz, Aro and Sebek lubią ten post
- BatioooUżytkownik
- Liczba postów : 353
Czw 5 Wrz - 17:15
Uwielbiam Z resztą kiedyś zgłosiłem ich piosenkę "Opener" i zdziwiło mnie, że odpadło w semi. Życzę jak najlepszego wyniku!
Aro lubi ten post
- hawk21cmbUżytkownik
- Liczba postów : 92
Czw 5 Wrz - 22:05
Powiem szczerze, że jest to mój pierwszy kontakt z jakąś nową, polską piosenką od ....... bardzo dawna. Nie to, że się obraziłem na polskich twórców czy nie daj Boże się zgermanizowałem za bardzo. Po prostu nie mam tutaj dostępu do rodzimych kawałków, a samemu mi się nie chce szukać na chybił trafił. I teraz nie wiem czy to efekt świeżości czy ta piosenka jest rzeczywiście dobra. Myślę, że to drugie, bo jakby była słaba, to nawet to że dawno nie słyszałem czegoś po polsku by tutaj nie pomogło. Kilka kawałków już ze stawki przesłuchałem i również uważam, że ten się mocno wyróżnia właśnie tym "czymś"
Aro and Fenistil lubią ten post
- RaheiUżytkownik
- Liczba postów : 108
Wto 10 Wrz - 13:28
Dzień dobry! Dziękuję za miłe przywitanie, daje bardzo miłego kopa na start
Zapoznając się z polskimi nowościami i zaszłościami (kiedyś stroniłam od naszego rynku muzycznego) gdzieś tam w propozycjach pojawił mi się Lordofon, ale totalnie nie skojarzył mi się z Polską i mi umknął (szczerze, to nazwa pasuje mi do jakiegoś metalowego zespołu, tylko miniatura teledysku mnie trochę skonsternowała) do tego tytuł piosenki - nie spodziewałam się tutaj języka polskiego!
Pasuje mi ta piosenka melodyjnie, wokalnie i instrumentalnie. Fajne odkrycie i na pewno zgłębię ich dyskografie.
Co do podkradania, mam nadzieję, że nieświadomie nic się takiego nie zdarzy, a jeżeli - to na pewno tylko na tym zyskasz, przynajmniej z mojej strony
Zapoznając się z polskimi nowościami i zaszłościami (kiedyś stroniłam od naszego rynku muzycznego) gdzieś tam w propozycjach pojawił mi się Lordofon, ale totalnie nie skojarzył mi się z Polską i mi umknął (szczerze, to nazwa pasuje mi do jakiegoś metalowego zespołu, tylko miniatura teledysku mnie trochę skonsternowała) do tego tytuł piosenki - nie spodziewałam się tutaj języka polskiego!
Pasuje mi ta piosenka melodyjnie, wokalnie i instrumentalnie. Fajne odkrycie i na pewno zgłębię ich dyskografie.
Co do podkradania, mam nadzieję, że nieświadomie nic się takiego nie zdarzy, a jeżeli - to na pewno tylko na tym zyskasz, przynajmniej z mojej strony
Aro lubi ten post
Pozwolenia na tym forum: